Gegrond
Image default
Bedrijven

Pannenkoekenrestaurant nabij de Veluwe: lekker eten in een mooie omgeving

Een pannenkoekenrestaurant in de regio van de Veluwe waar u van heerlijke menu’s in een mooie bosrijke omgeving kunt genieten is Eethuisje de Heuveltjes. Met geruim 50 jaar ervaring kunt u bij deze eetgelegenheid terecht voor een scala aan pannenkoeken die op ambachtelijke wijze bereid worden. Gelegen in de bossen is dit bovendien een fijne plek voor een rustpauze wanneer u een fietstocht of wandeling in de omgeving maakt. Met een ruim opgezet buitenterras kunt u ontspannen genieten van een pannenkoek of andere lekkere maaltijd. Ook kinderen zullen zich prima vermaken terwijl u nog een kopje koffie na neemt. Er is namelijk een gezellige speeltuin waar u vanaf het terras zicht op heeft.

Startpunt of leuke afsluiter van uitjes

Bij dit pannenkoekenrestaurant nabij de Veluwe bent u van harte welkom uw daguitstap in de regio te beginnen met een verse kop koffie of thee. Ook voor maaltijden en snacks zit u hier goed. Naast een heel ruim aanbod aan pannenkoeken vindt u ook uitsmijters, omeletten, soepen, tosti’s en stokbroodjes op het menu. Daarnaast zijn er diverse gerechten die geserveerd worden met friet, appelmoes en mayonaise. Een gezellige dag in de omgeving afsluiten, bij het pittoreske Eethuisje de Heuveltjes, is eveneens goed mogelijk. Van een overheerlijke pannenkoek in het oud-Hollands ingerichte restaurant tot een lekker soft ijsje op het terras, bij dit knusse eethuis bent u van harte welkom!

Feestjes voor besloten groepen

Wat is nu een leukere plek voor een kinderfeestje dan een pannenkoekenrestaurant mét speeltuin? Bij Eethuisje de Heuveltjes bent u dan ook aan het juiste adres voor het boeken van een kinderfeest-arrangement. Met het grote buitenterras en de overdekte barbecue plaatsen in het bos, vormt dit pannenkoekenhuis in de regio van de Veluwe ook een prachtige plek voor een gezellige familiedag of bijvoorbeeld een bedrijfsuitje. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neemt u dan eens een kijkje op de website van dit veelzijdige restaurant.

https://eethuisjedeheuveltjes.nl