Gegrond
Image default
Bedrijven

Hoeveel is uw huis waard?

Hoeveel is uw huis nu eigenlijk echt waard?

U zult zich wellicht afvragen hoeveel uw huis waard is! Terecht, want wellicht wilt u gaan verhuizen, een verbouwing uit laten voeren of gewoon nieuwsgierig hoeveel u onder uw kont heb zitten. Want een groter vermogen, betekent meer mogelijkheden. Wel zo fijn om te weten of u onder water staat of gewoon tonnen aan overwaarde heeft! Fijne gedachte als u op zoek bent naar de staat van uw eigen financiële huishouding.

Er zijn verschillende zaken waar u naar kunt kijken om de waarde te achterhalen:
  • WOZ-waarde
  • Modelwaarde rapport
  • Taxatiewaarde
  • Waardebepaling
  • Actuele marktwaarde

Lees hier meer over op:

Sons Real Estate Hoeveel is mijn huis waard 

Sons Real Estate die in principe met alle waarden rekening houdt om uiteindelijk de actuele marktwaarde te achterhalen. Maar dit betekent niet dat u deze waarde als basis moet nemen bij het rijk rekenen van uw persoonlijke situatie. De marktwaarde is de waarde op dit moment. Deze stijgt meestal, maar er zijn ook gewoon tijden dat het fors daalt. Bijvoorbeeld in crissisen, waarin huizen soms 30 tot 50% in waarde verliezen.

De taxatie is vaak nodig om een bouwdepot uit te voeren. Een officiële waardebepaling is bijna hetzelfde als een waardebepaling die wordt uitgevoerd door een makelaar. Vaak is het een taxateur die de waardebepaling uitvoert.

https://sonsrealestate.nl/hoeveel-is-mijn-huis-waard/