Gegrond
Image default
Beauty en verzorging

De methode voor het plaatsen van een haar weave

Bij Hairweave Company, gevestigd in Amsterdam, Hellevoetsluis en Houten gebruiken ze een unieke methode voor het plaatsen van een haar weave. Deze manier maakt het veiliger om een haar weave te plaatsen en te verwijderen. Je haar wordt er namelijk minder door beschadigd. Dit komt door het rubber dat gebruikt wordt. Je kan nog steeds makkelijk door je haar borstelen zonder dat je blijft hangen in je haar weave.

Wil je hairextensions of een haar weave laten zetten?

Bij deze salon hebben ze dé methode voor haarverlenging gevonden. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van rubber uit de rubberboom genaamd: Ficus Elastica. Het rubber wordt samen met de haar weave aan het begin van je haar gezet. Het rubber van deze boom is heel elastisch en veert goed mee, hierdoor beschadig je het haar een stuk minder. Ook tijdens het borstelen zul je er minder last van hebben. De haiextensions of haar weave worden evenredig over je haar verdeelt, hierdoor zul je de draagkracht van het haar een stuk minder voelen. Mocht je je haar weave op den duur willen verwijderen is het met het rubber ook nog eens makkelijker te verwijderen. Een ander groot voordeel is dat een haar weave jarenlang mee gaat. Je kunt de haar weave om de paar maanden omhoog laten plaatsen, hierdoor heb je niet elke keer een nieuwe haar weave nodig. Je bespaart daarmee heel erg veel geld.

Maak een afspraak voor jouw haar weave

Wil jij ook een haar weave uit Houten, Amsterdam of Hellevoetsluis? Kom dan langs bij een van de salons van Hairweave Company. Hier ben je in professionele handen, want ze hebben al meer dan tien jaar ervaring met het zetten van haar weaves en haarverlengingen bij dames van alle leeftijden. Maak snel een afspraak bij een van de salons. Je kunt altijd snel terecht en met een haar weave van Hairweave Company heb je jarenlang plezier. Dus maak snel een afspraak bij een van de salons voor een haar weave of een haarverlening.