Gegrond
Image default
Aanbiedingen

Een Dental Compressor is onmisbaar voor elke praktijk

Een Dental Compressor is van cruciaal belang voor het voortbestaan en het groeien en bloeien van een succesvolle mondzorgpraktijk. Met veel tevreden klanten. Echter te veel mensen vinden een bezoek aan de tandarts nog eng of beangstigend. Ik ook. Ik haat de tandarts. Meer dan dat ik het haat om naar het ziekenhuis te gaan of mijn groenten op te eten, is de tandarts mijn minst favoriete afspraak. En, omdat ik vaak verhuis, ben ik constant op zoek naar een nieuwe tandarts om mijn tanden aan toe te vertrouwen. In gesprek met vrienden die ook moeite hadden met het vinden van een tandarts, hoorde ik telkens allerlei griezelverhalen. Van het vullen van nepholtes tot het te veel laten betalen voor een dienst die ze niet kregen. Waar we het allemaal over eens konden zijn: het vinden van een goede praktijk is moeilijk.

Een Dental Compressor zorgt voor een positieve ervaring

De producten en apparatuur van All Dent, zoals bijvoorbeeld een Dental Compressor, zorgen er niet in de laatste plaats voor dat een bezoek aan een mondzorgspecialist een positieve ervaring zal zijn. En juist niet zal uitdraaien op een nare en negatieve ervaring. Met de juiste producten en apparatuur bent je als mondzorgspecialist al heel goed op weg. Negatieve ervaringen van een ontevreden klant is killing voor elk bedrijf. Ook een mondzorgpraktijk. Een ontevreden klant, zoals ikzelf al zo vaak ben geweest, zorgt vanzelfsprekend voor negatieve mond-tot-mond reclame. Uit diverse onderzoeken blijkt dat een negatieve ervaring maar liefst 9 x vaker wordt gedeeld dan een positieve ervaring. En van die positieve ervaringen en reviews moet je het vooral als beginnend specialist van hebben. Maar ook wanneer je van een verouderde en ingedutte praktijk weer een bloeiend bedrijf wilt maken.

Je kunt niet van niks naar de held gaan

Je moet met iets simpels beginnen om iets groots te kunnen doen. Het vergt geduld, vastberadenheid én de juiste apparatuur om veranderingen door te voeren. Veranderingen die hard nodig zijn om een verouderde tandartspraktijk om te vormen naar een moderne, bloeiende praktijk. Houd het ene oog gericht op het korte termijndoel van wat er nodig is om te overleven, maar het andere oog op het lange termijndoel van wat er nodig is om te gedijen en de praktijklevensstijl te hebben waar je als mondzorgspecialist naar toe wilt. Wil je een dental compressor kopen? De professionals van All Dent staan je graag met al hun kennis en kunde bij het aankoopproces.