Gegrond
Image default
Aanbiedingen

Een betere wereld begint bij duurzaam beleggen

Door te kiezen voor duurzaam beleggen helpt u mee aan het creëren van een betere toekomst. Optimix Vermogensbeheer N.V. help u hier graag bij. Deze organisatie legt haar beleggingsportfolio toe op ondernemingen die op een maatschappelijk verantwoorde wijze opereren. Denkt u hierbij vooral aan ondernemingen die bezig zijn met het ontwikkelen van innovaties voor het verbeteren van de ecologie van deze planeet. Omdat dergelijke ondernemingen hoog scoren op de graadmeter van de zogenaamde Environmental, Social en Governance (ESG) criteria, zijn zij een uitstekende plek om duurzaam in te beleggen en te investeren. Optimix Vermogensbeheer N.V. betrekt deze organisaties graag bij uw portfolio zodat u ondernemingen steunt waar u achter kunt staan!

Kies zelf uw kernwaarden voor het beleggen

De bedrijven in het portfolio van deze vermogensbeheerder zijn door hen met de grootste zorg uitgekozen. Deze bevat enkel die ondernemingen waarvan zeker is dat zij de huidige samenleving écht verder kunnen helpen ontwikkelen. Duurzaam beleggen bij Optimix Vermogensbeheer N.V. vereist een keuze uit twee categorieën. De eerste categorie is Duurzaamheid & Innovatie, met een focus op innovaties voor productieprocessen vanuit ecologisch oogpunt. Een voorbeeld hiervan is het inzetten van energiebesparende technologieën. De tweede investeringscategorie is Schone Aarde. Bedrijven in deze categorie werken onder andere aan het creëren van schone energiebronnen, met een specifieke focus op water, energie en milieu. Zij pogen door duurzamere energie te produceren klimaatverandering zoveel mogelijk tegen te gaan.

Maak uzelf hard voor verandering en beleg ook zo

De financiële én maatschappelijke voordelen van duurzaam beleggen zijn aanzienlijk. Uw investeringen bieden deze bedrijven de financiële steun die ze zo hard nodig hebben om een betere toekomst te creëren voor ons allemaal. Wilt u de daad bij het woord voegen qua duurzaamheid, dan doet u er goed aan om Optimix Vermogensbeheer N.V. te contacteren. Zij helpen u om duurzaam te beleggen met een vriendelijke en inzichtelijke begeleiding gedurende het hele proces. Deze vermogensbeheerder zal u assisteren met het uitkiezen van bedrijven voor uw investeringsportfolio, zodat u op een fiscaal verantwoorde wijze positieve verandering kunt ondersteunen. Draag uw steentje bij aan de betere wereld van morgen en neem direct contact op!