Gegrond
Image default
Aanbiedingen

De ideale tas voor naar het strand

De ideale tas voor naar het strand

Of je nu in Rotterdam, Nuenen of Noordwijk woont, als de zon schijnt en de temperatuur stijgt wil je toch niets liever dan naar het strand. Hoe druk het richting de kust ook is, je vindt altijd wel een plekje in het warme zand. Zorg ervoor dat je de ideale tas voor zo’n dagje strand klaar hebt staan. 

Nederland heeft ruim vijfhonderd kilometer kust. Dat levert vele kilometers strand op waar je op een zomerse dag graag zijn wilt. Van die kuststrook bestaat 254 kilometer uit een strook met duinen. Ook daar zit je goed als het een wat winderige dag betreft. Lekker relaxen in een duinpan en af en toe even dat strand op. Wie wil dat niet. 

Het is een oer-Hollands landschap dat altijd blijft trekken en enorm tot de verbeelding spreekt. Niet voor niets creëerden schilders als Josef Israëls en Hendrik Willem Mesdag in de negentiende eeuw de inmiddels wereldberoemde strandtaferelen met vissers en hun boten. Anton Mauve schilderde onder meer de ezelverhuur op het strand. Kinderen konden ezeltje rijden langs het strand onder begeleiding van een jongen die de ezels vasthield. 

Ook nu laten nog veel kunstschilders zich door strandtaferelen inspireren, ook al heeft de fotografie een groot deel hiervan overgenomen. Zelfs amateurs gaan erop los. Het aantal foto’s van strandkiekjes op social media na een mooie dag is eindeloos. Dat spreekt boekdelen. We willen niets liever dan onze genietmomenten met elkaar delen. 

De teddytas is een toptas voor naar het strand

Bij ieder strandtafereel passen een handdoek en een strandtas. De teddy tas is een must have voor als je regelmatig naar het strand gaat. Er past voldoende in en het is een instagramwaardige tas. Niet onbelangrijk gezien het bovenstaande. Die teddytas is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kleuren die passen bij een dagje strand. Bijvoorbeeld het zachte roze, het eenvoudige grijs of het diepe groen. Zacht, natuurlijk en zonnig. 

De handen vrij met een luiertas rugzak

Ga je naar het strand en neem je de jongste telg mee die nog behoefte heeft aan flesjes, rompertjes en een spuugdoekje, dan is een luiertas de aangewezen tas. Kies in dit geval voor een luiertas rugzak. Daarmee heb je je handen vrij en kun je de kleine makkelijk dragen. Bovendien draagt een tas op de rug minder zwaar dan een volle tas in de hand. Met een flinke inhoud passen hier alle noodzakelijke spulletjes in voor een dagje ontspannen in de zon. 

Flink gevulde strandtas


Kortom; we sjouwen wat af op zo’n stranddag. Kinderen, stoeltjes, XXL-handdoeken, zonneschermen. We nemen het allemaal onder de arm. En dan is er natuurlijk die strandtas die flink gevuld is met broodjes, zonnebrand, boeken en flesjes water. Kies een functioneel en vooral vrolijk exemplaar die je zo op kan pakken als de zon zich laat zien en de temperatuur stijgt. Zo mis je geen enkele stranddag en geniet je met volle teugen!