Gegrond
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hét administratiekantoor voor uw mkb

Door een administratiekantoor voor uw mkb in te huren, zorgt u ervoor dat uw administratie altijd volledig op orde is. Weerts Bedrijfsadministraties B.V. in Krimpen aan den IJssel, vlak bij Rotterdam, is een administratiekantoor met jarenlange ervaring in het mkb en biedt verschillende diensten aan. Denkt u hierbij aan het samenstellen van de jaarrekening, het geven van belastingadvies en salarisadministratie. Meer weten over wat zij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

Wat is het mkb?

Weerts Bedrijfsadministraties B.V. is een administratiekantoor voor het mkb en is gevestigd in Krimpen aan den IJssel, nabij Rotterdam. Mkb staat voor midden- en kleinbedrijf, een bedrijfssector voor ondernemingen die over het algemeen niet meer dan 250 werknemers in dienst hebben. Voor deze sector gelden specifieke wetten en regels die continu veranderen. Dat is dan ook de reden dat het voor bedrijven lastig kan zijn om de boekhouding continu up-to-date te houden. Het inhuren van een administratiekantoor gespecialiseerd in het mkb is daarom altijd een goed idee wanneer u een mkb runt.

Aangeboden diensten

Weerts Bedrijfsadministraties B.V. richt zich op het ondersteunen van het mkb. Dit doen ze onder andere door te helpen bij:

  • Het opstellen van de jaarrekening. Een jaarrekening, of het financiële eindverslag, is iets wat alle mkb’s jaarlijks moeten indienen. Dit overzicht van de financiële situatie van uw bedrijf dient aan een aantal eisen te voldoen en het is dan ook verstandig de jaarrekening aan een professional over te laten.
  • Het indienen van de aangifte voor de omzetbelasting. Deze periodieke aangifte bij de belastingdienst neemt vaak veel tijd in beslag. Door deze uit te besteden weet u zeker dat de aangifte zorgvuldig en op tijd wordt ingediend.
  • Het bijhouden van de algehele boekhouding. De boekhouding van een middelgroot bedrijf neemt vaak veel tijd in beslag, waar uw dagelijkse werkzaamheden onder kunnen lijden. Weerts Bedrijfsadministraties B.V. zorgt ervoor dat uw administratie altijd up-to-date is.
  • Het regelen van de salarisadministratie. U kunt bij dit administratiekantoor voor mkb de gehele salarisadministratie uit handen geven en tegelijkertijd advies ontvangen over arbeidsrechtelijke onderwerpen.
https://www.weerts.nu/