Gegrond
Image default
Zakelijk

Zij zorgen voor innovatieve ICT-oplossingen in het onderwijs en de industrie

Voor de beste en meest innovatieve ICT-oplossingen in de industrie en het onderwijs, kunt u terecht bij Oaktree Group. Dit bedrijf heeft meerdere vestigingen door heel Nederland heen, waardoor zij zonder moeite bedrijven in sectoren, zoals het onderwijs en de industrie, kunnen voorzien van op maat gemaakte ICT-oplossingen. Het hebben van een goede ICT-structuur binnen uw bedrijf is van belang voor een goed verloop van de werkzaamheden. Zo kunnen fouten of storingen in de structuur ervoor zorgen dat de werkzaamheden stil komen te liggen of helemaal niet meer mogelijk zijn. Hun specialisten voorzien u daarom graag van geschikte oplossingen voor uw bedrijf.

Naast oplossingen verzorgen zij ook onderhoud

U wilt er natuurlijk alles voor doen om te zorgen dat u Oaktree Group niet hoeft in te schakelen voor de ICT-oplossingen die zijn maken voor in het onderwijs en de industrie. Juist hierom biedt dit veelzijdige bedrijf ook een onderhoudsplan. Tijdens een gesprek kijken zij met u wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Dit kan zijn:

–          Het installeren van nieuwe software

–          Het vervangen van oud materiaal

–          Het plaatsen van kabels en routers

–          Het uitvoeren van updates

–          Het installeren van beveiliging

U verzint het en zij kunnen het voor u realiseren. Hierdoor zijn zij dé specialist als het gaat om ICT-oplossingen, of u nu werkt in de industrie of het onderwijs.

Maak een afspraak met de specialisten van dit bedrijf

Ongeacht in welke sector uw bedrijf werkzaam is, Oaktree Group helpt u graag door gepaste ICT-oplossingen te bieden. Dagelijks komt er wel een bedrijf in het onderwijs of de industrie stil te liggen, omdat zij niet over de juiste ICT-oplossingen beschikken. Wacht niet totdat het bij uw bedrijf gebeurt en schakel de hulp in van deze specialisten. Neem gerust eens contact met hen op voor het maken van een afspraak voor uw bedrijf.