Wil jij ook mooie leren plankdragers kopen?


Posted On mrt 4 2020 by

Als je leren plankdragers gaat kopen, kan je jouw interieur direct een stoere look aanmeten. De leren plankdragers met een steigerhout plank van Bij Lien! staan namelijk prachtig in ieder huis. Dankzij het gebruik van natuurlijke materialen zijn deze uiterst goed te combineren met jouw inrichting. De leren banden zorgen ervoor dat je een plank in de keuken kunt ophangen waar je al je kruidenpotjes op kunt zetten. Ook kun je deze leren banden kopen om te gebruiken als plankdragers voor boeken. Lees snel verder voor nog vele andere mogelijkheden.

Leren plankdragers voor een unieke sfeer in jouw kamer

Graag een unieke manier om al jouw mooie boeken tentoon te stellen? Als je leren banden komt kopen bij Bij Lien! kun je deze inzetten als dragers voor boekenplank. Zo zorg je voor een handige en mooie opbergmogelijkheid zonder kast. Je kunt ook leren plankdragers kopen voor in de kinderkamer. Deze houdt perfect alle spullen op z’n plek die je voor de verzorging nodig hebt. Dat is nog eens een praktische opbergmogelijkheid! Het is zelfs mogelijk om mandjes op deze steigerhouten plank te plaatsen om van een nóg opgeruimder huis te genieten.

Een mooie afwerking voor jouw leren plankendragers

Bij Lien! heeft voor een speciale afwerking ook luxe sierbouten te koop. De uitstraling van jouw leren plankdragers kan dan helemaal niet meer stuk! Je zult zien dat deze luxe sierbouten zowel in mat nikkel als in mat messing verkrijgbaar zijn; keus te over dus. Naast de leren plankendragers ook graag leren handgrepen kopen? Deze vormen een perfecte combinatie en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan diverse maten en kleuren.

Vraag bij dit bedrijf een kleurenstaal aan

Door het kopen van leren banden voorzie je jezelf van prachtig luxe dragers voor een boekenplank. Ook kun je deze lederen plankdragers inzetten voor een andere bestemming. Nog vragen over de verschillende mogelijkheden of wil je graag een kleurenstaal aanvragen? Neem contact op met Bij Lien! door het formulier op de website in te vullen, dan helpen zij je graag verder.

https://www.bijlien.nl/

Last Updated on: mei 20th, 2020 at 9:39 am, by


Written by