Gegrond
Image default
Woningen

Oeps, de sleutels verloren. Wat nu dan?

Bent u uw sleutels verloren? Is uw deur zojuist achter u dichtgevallen? Zitten uw sleutels aan de binnenkant van de afgesloten voordeur? Brak uw sleutel af in het slot? Stuk voor stuk situaties waarin het verstandig is om de hulp in te roepen van een professionele slotenmaker. Een in sloten gespecialiseerde monteur kan u helpen in al deze situaties en in andere slot- of sleutelgerelateerde problemen. Hij zorgt ervoor dat u heel snel weer uw woning, bedrijfspand of auto binnen kunt, en maakt desgewenst direct sleutels voor u bij. Onze specialisten staan dag en nacht voor u klaar, ja echt, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Buitengesloten

Geen paniek! Het overkomt veel mensen, en uiteraard altijd ongewild. Daar heeft slotenmaker Maastricht veel mee te maken. Even snel iets buiten zetten met de sleutel in de voordeur. Als u weer naar binnen wilt valt de deur voor u in het slot. U krijgt het slot niet meer open, zelfs niet met een reservesleutel, omdat de sleutel aan de binnenkant van het slot er voor zorgt dat er van buitenaf geen sleutel meer in het slot past. Voor u een groot probleem, voor onze monteurs niet. Snel, vakkundig en zonder schade aan uw deur, deurpost of slot opent de monteur uw slot. U kunt vertrouwen op uw voordelige slotenspecialist.

Sloten vervangen

Als u naar uw nieuwe woning verhuist wilt u er zeker van zijn dat niemand sleutels achtergehouden heeft. Na uw echtscheiding wilt u er zeker van zijn dat uw expartner niet zomaar naar binnen kan. Uw sloten zijn verouderd en u wilt ze vervangen hebben. In sommige situaties kan het volstaan om het slotcilinder te vervangen, in andere situaties is het nodig om het hele slot te vervangen. Om welke reden dan ook: slotenmaker Venlo helpt u graag bij deze klus. Wij vervangen voor u één cilinder, repareren één slot of vervangen die, of vervangen al uw sloten als u dat wilt.