Gegrond
Image default
Woningen

Een unieke trap, met onderstaande ideeën

Staat jouw trap op een mooie zichtbare plek? Dan vindt jij het vast belangrijk dat jouw trap straalt en er mooi uitziet. Ben je echt geinteresseerd in een uniek trap? In dit artikel vertel ik over een paar unieke trap ideeën. Hoe kun je dit laten doen en waarmee maak je eigenlijk een mooie unieke trap. Het is natuurlijk erg persoonlijk wat jij mooi vind aan een trap, is het een zwevende trap? Of heeft een hele mooie trap leuning? Welke kleuren ga je toevoegen in je trap, of neem jij een glaze trap. Het is allemaal mogelijk tegenwoordig. 

Een paar unieke trap ideeën en soorten

Ook in trappen zijn er veel verschillende opties. Wat voor trap past er eigenlijk in jou huis en wat is de stijl van je woning op het moment? Het moet natuurlijk wel matchen met de stijl die je in je woning hebt. zo zijn er bijvoorbeeld design trappen. Deze trappen bestaan vaak uit bijzondere vormen. Ze hebben vaak een ander soort materiaal en afwerking. De meeste design trappen bestaan uit twee verschillende materialen, bijvoorbeeld uit houd en glas. Zo kan je ballustrade bijvoorbeeld van hout zijn en je trede van glas of andersom. 

Een moderne trap bestaat vaak uit strakke lijnen, rechte vormen en robuust materiaal. De meest voorkomende materialen bij  deze trap zijn vaak staal, rvs of glas in combinatie met hout. Deze trappen kunnen bestaan uit Z-treden, treden die in de muur verdwijnen of treden die een blokkig effect geven. 

klassieke trappen zijn vaak erg mooi. Deze trappen bestaan vaak uit klassieke vormen en details die in de trap verwerkt zijn In de spijlen, dekregel en treden zitten vaak de mooie siervormen in verwerkt. dit geeft de trap een mooie uitstraling en geeft veel sfeer aan de ruimte. klassieke trappen kunnen ook met verschillende soorten hout gemaakt worden.