Gegrond
Image default
Verbouwen

Een bouwkundige keuring Utrecht laten uitvoeren

Wilt u een snelle bouwkundige keuring in Utrecht laten uitvoeren? Of heeft u een idee voor een nieuwbouwhuis of verbouwing, dan kunnen wij u het bouwkundig tekenwerk leveren en de bouwkundige keuring Utrecht uitvoeren. Het zoeken naar een bouwkundig tekenbureau dat begrijpt wat u wilt is een lastige opgave. Vaak wordt men aangetrokken door een bepaalde ontwerpstijl. Gelukkig kenmerken wij ons niet door een bepaalde ontwerpstijl, maar een goede analyse van de opdracht. Bij ons bouwkundig bureau bent u dan ook aan het goede adres voor een geschikte en professionele tekening en keuring.

Hoe werkt het Bouwkundige keuring Utrecht?

Wilt u ons als bouwkundig tekenbureau inschakelen? Dan gaan we graag met u aan de tafel zitten om de wensen te bespreken. Door deze persoonlijke aanpak krijgen wij een goed beeld van wat uw wensen zijn. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij de uitstraling en functionaliteit van het gekozen ontwerp deskundig en technisch uitwerken. Naast het ontwerp hebben we in de bouw te maken met allerhande wet- en regelgeving zoals het bouwbesluit, de Woningwet en het bouwstoffenbesluit. Als bouwkundig tekenbureau zijn we daar helemaal van op de hoogte en we zorgen ervoor dat het bouwkundig tekenwerk voldoet aan deze regelgeving.  Het ontwerp en de bouwkundige uitwerking vormen de basis voor het gehele bouwproces.

Kwaliteit

Gaat u voor ons om een bouwkundige keuring Utrecht te laten uitvoeren? Dan mag u kwaliteit verwachten. De kwaliteit van ons bureau vindt u terug tijdens de realisatie  van de bouwkundige keuring Utrecht. Door onze grondige keuring worden eventuele knelpunten in het bouwproject in een vroeg stadium worden uitgezocht. Ook wordt er een specialiste en vakkundig rapport afgeleverd. Daardoor zullen gemeentes makkelijker een bouwvergunning afgeven. Wij verzorgen al jaren bouwkundige keuring in Utrecht en  bouwkundig tekenwerk voor zowel particulieren als ondernemingen. Hierdoor kun je rekenen op een vakkundig en professioneel bouwkundig tekenbureau. Komt u ook om de koffie om uw opdracht bespreken?