Een echte muziekliefhebber wil platen en cd’s kopen


Posted On jan 31 2020 by

Een echte muziekliefhebber doet niet aan illegaal downloaden en gebruikt YouTube niet als zijn of haar persoonlijke stereo-installatie. Nee, een echte muziekliefhebber luistert naar lp’s en cd’s. Iets tastbaars maakt de muziekbeleving namelijk intenser. Een lp of cd opzetten geeft bovendien meer sfeer dan een digitaal alternatief. Analoog klinkt iedere keer net iets anders, waardoor je aandachtiger luistert en meer geniet van de voor jou bekende klanken. Daarnaast steun je door het kopen van platen en cd’s natuurlijk de artiesten, die door illegaal downloaden steeds minder verdienen. Door lp’s en cd’s aan te schaffen krijgen de artiesten een eerlijke prijs voor hun werk. Dat gun jij hen toch ook?

De unieke beleving van platen kopen

Cd’s en platen kopen draagt niet alleen bij aan een eerlijke beloning voor de artiesten; het is ook een beleving op zich. De kriebels die je voelt wanneer je jouw favoriete nummer letterlijk in handen hebt, is onbeschrijfelijk. Terwijl je de plaat of cd mee naar huis neemt, bouwt de spanning op. Hoe zal het klinken? Als je dan eindelijk de eerste tonen hoort, zijn de klanken vaak nog beter dan verwacht. Daar kan een snelle klik op de pc niet tegenop.

Een platenzaak met een veelzijdig assortiment

Nu je overtuigd bent van het nut van platen kopen, wil je vast graag weten waar je dit kunt doen. Er zijn de laatste jaren heel wat platenzaken uit het straatbeeld verdwenen, maar Velvet Music houdt stevig stand. Hier vind je lp’s en cd’s met diverse muziekgenres. Pop, rock, jazz, dance, hiphop, klassiek; deze platenzaak heeft het allemaal.

Altijd een winkel bij jou in de buurt

Met veertien vestigingen door heel het land is er altijd een Velvet Music bij jou in de buurt. Heb je geen tijd om langs te komen of bestel je toch liever online? Dat kan heel eenvoudig in de webshop. Koop een lp of cd en maak jouw favoriete muziek tastbaar. Er gaat gegarandeerd een wereld voor je open!

https://velvetmusic.nl/

Last Updated on: januari 31st, 2020 at 11:21 am, by


Written by