Gegrond
Image default
Industrie

Schakel dé specialist in op het gebied van plaatbewerking

Plaatbewerking is een discipline die niet zomaar door iedereen uitgevoerd kan worden. Om er zeker van te zijn dat dit op een professionele en deskundig wijze uitgevoegd wordt, schakelt u een specialist in. M den Oudsten Buigwerken is een ervaren specialist op het gebied van plaatbewerking. Dit bedrijf is al sinds 1993 werkzaam in deze branche en is uitstekend in staat om u verder te helpen. Door de ervaring die deze specialist heeft opgebouwd, weten ze hoe ze een klus het beste aan moeten pakken. Naast de ervaring werken ze ook met de beste en modernste machines voor plaatbewerking. De medewerkers van dit bedrijf vinden het belangrijk om goed vakmanschap te leveren, waarbij innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Plaatbewerking voor diverse disciplines

Of u nu kleine platen heeft of extreem grote platen, deze specialist helpt u graag verder. Bij M den Oudsten Buigwerken bent u verzekerd van een deskundige plaatbewerking voor diverse disciplines. Zo kunt u hier terecht als u plaatbewerking nodig heeft voor de scheepsbouw, maar ook voor een halffabricaat voor de machinebouw of metaalbouw. Bij opdrachten op het gebied van infrastructuur werken zij met staal dat gebruikt wordt voor onder andere bruggen. In de metaalbouw gaat het vaak om grote platen van wel 15 meter. Heeft u zelf nog niet de benodigde grondstoffen in huis? Met een voorraad van ruim 600 ton beschikt deze specialist over voldoende staal.

Een specialist met een breed aanbod diensten

Naast plaatbewerking kunt u deze specialist inschakelen voor meer verschillende diensten. Zo kunt u ook gebruikmaken van de expertise van M dan Oudsten Buigwerken op het gebied van laser- en plasmasnijden en voor plaat- en profielwalsen. Bent u dus op zoek naar een ervaren specialist voor plaatbewerking? Dan loont het om contact op te nemen met dit bedrijf. De medewerkers van M den Oudsten Buigwerken kunnen u alles vertellen over de verschillende mogelijkheden.

https://www.mdenoudsten.nl/