Gegrond
Image default
Industrie

Laat uw vetafscheider professioneel legen

Wanneer u een horecagelegenheid heeft, dan heeft u waarschijnlijk ook een vetafscheider. Deze vetafscheider moet eens in de zoveel tijd geleegd worden. Het legen van een vetafscheider is best een grote klus en vergt kennis en ervaring, waardoor het een goed idee is om hiervoor een specialist in te schakelen. U heeft namelijk de juiste apparatuur nodig voor het legen van een vetafscheider, maar dat is niet het enige. Want natuurlijk is dit ook gewoon een smerig klusje. Het vet uit uw frituur en ander keukenafval ruikt meestal niet al te fris, en bij het verwijderen van het vet moet u voorzichtig zijn, om te voorkomen dat het vet overal heen spat.

Kies voor een ervaren specialist

Het legen van een vetafscheider kan niet alleen voor gevaarlijke situaties zorgen, maar het legen van een vetafscheider zorgt ook voor ongewenst vuil op bijvoorbeeld uw vloer als het niet goed wordt uitgevoerd. Gelukkig is Van Vught Rioleringen een ervaren specialist, zodat u ervan uit kunt gaan dat uw vetafscheider zonder gevaar en zonder een hoop rotzooi geleegd wordt. Zo hoeft u uw horecagelegenheid niet extra schoon te maken na het legen, en hoeft u niet bang te zijn dat uzelf, uw medewerkers en uw gasten uitglijden over de gladde vloer, waarop gevaar kan ontstaan bij het legen van een vetafscheider.

Neem contact op

Wilt u weten wat er voor u mogelijk is als u uw vetafscheider wilt laten legen? De specialist van Van Vught Rioleringen helpt u graag. Neem dus contact met hen op. Dan wordt er bekeken welke zaken er van belang zijn, zoals de grootte en de locatie van uw vetafscheider. Een vetafscheider in een kelder is bijvoorbeeld moeilijker bereikbaar, waardoor het langer duurt om de vetafscheider te legen. Met Van Vught Rioleringen weet u in ieder geval waar u aan toe bent.

https://www.vanvughtrioleringen.nl/