Gegrond
Image default
Gezondheid

Voor hem en voor haar

Wanneer je als man of vrouw problemen hebt met intiem zijn, kan dat ook een deuk in je zelfvertrouwen geven en problemen binnen de relatie veroorzaken. Het is natuurlijk heel belangrijk om binnen je relatie intiem te zijn, daarom wil je zo snel mogelijk een oplossing hebben voor je problemen. Gelukkig bestaan er vandaag de dag ook oplossingen die jou goed verder moeten kunnen helpen. Er zijn bijvoorbeeld libidopillen die zowel mannen als vrouwen moeten helpen hun geslachtsdrift te bevorderen.

 

Libidoforte is de libidopil die voor de man bestemd is. De pillen bestaan enkel uit natuurlijke producten, ze bevatten erg veel Chinese kruiden die in de traditionele Oosterse geneeskunde gebruikt worden. De kruiden zorgen voor een erg intens effect wanneer je het inneemt. In Azië worden de kruidenmixes al erg lang gebruikt om meer energie te krijgen. De speciale mix zit in een capsule die gemaakt is van gelatine. De capsule is dus ook volledig natuurlijk. Je hoeft er daarom niet bang voor te zijn dat er toegevoegde hormonen of chemische stoffen je lichaam in zullen komen. De libidopillen dienen ongeveer een half uur voordat je intiem wordt te worden ingenomen. Ze zullen ervoor zorgen dat je meer zin krijgt en ook lang door kunt gaan.

 

Libidofemme is dezelfde pip alleen dan voor vrouwen. Deze capsules zijn wederom weer volledig gemaakt van natuurlijke producten. Ze zitten vol met natuurlijke kruiden, vitamines en gezonde vetzuren. De producten hebben een erg positieve werking op je lichaam.

 

De capsules kun je makkelijk online bestellen waarna ze thuis zullen worden afgeleverd. Je kunt ze bestellen in verpakkingen van twee of vijf capsules. Er is ook een duo box te bestellen, deze bevat pillen voor hem en voor haar. Dit valt voordeliger uit dan wanneer je ze apart van elkaar bestelt.

 

Zorg dat je de capsules altijd droog en op kamertemperatuur bewaart. Neem er ook nooit meer dan één per sessie en niet meer dan twee per dag aangezien de kruidenmix dan te sterk kan worden.

https://www.libidoforte.com/