Gegrond
Image default
Gezondheid

Problemen op het werk bespreekt u met de psycholoog in Breda

Als u niet meer met plezier naar uw werk gaat dan kan dat van grote invloed zijn op uw functioneren en ook op uw privéleven. Als u er niet uitkomt door met uw leidinggevende in gesprek te gaan dan kan een psycholoog in Breda wellicht uitkomst bieden. Door over de situatie te praten komt u wellicht tot de conclusie dat u een andere baan moet gaan zoeken of dat er toch nog een oplossing mogelijk is. Dit kan door een andere functie binnen het bedrijf of door te proberen de relatie met uw chef of collega’s te verbeteren. Het is daarbij natuurlijk fijn als uw werkgever achter uw beslissing staat om met een psycholoog te gaan praten.

Wees een burn-out voor

Als u een burn-out krijgt door te hoge werkdruk of een slechte sfeer op het werk dan kan dit leiden tot langdurige uitval. Natuurlijk is het altijd beter om te proberen dit te voorkomen. De psycholoog in Breda kan u helpen om de situatie helder te krijgen. Heeft u het echt te druk of bent u zelf degene die al het werk naar zich toetrekt terwijl collega’s best willen of kunnen helpen? Behandelt uw chef u niet eerlijk en heeft u daar last van? Zaken bespreken kan al enorm opluchten. Als de situatie op het werk dan ook nog eens kan worden verbeterd dan is er sprake van een win-win situatie. Natuurlijk kan de uitkomst ook zijn dat het beter is om een andere baan te gaan zoeken, maar ook dat luidt dan wellicht een nieuwe en betere levensfase in.

Bel de psycholoog voor een afspraak

Denkt u dat u baat kunt hebben van de hulp van een psycholoog in Breda? Maak dan een afspraak met Psychologie Praktijk Floor. U kunt bellen voor een afspraak maar u kunt ook het contactformulier gebruiken als u uw vraag liever schriftelijk voorlegt. Er wordt dan snel contact met u gezocht.