Gegrond
Image default
Gezondheid

Een gespecialiseerde praktijk voor fysiotherapie in Den Haag

Heeft u last van rugklachten waardoor u moeite heeft met bepaalde bewegingen? Zijn deze pijnlijk of heeft u moeite met bewegen? Dan is het een goed idee om fysiotherapie in Den Haag te volgen, in een praktijk waar ze gespecialiseerd zijn op het gebied van rugklachten. Zo’n specialist is de Rugschool. Deze specialist in Den Haag heeft al meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van fysiotherapie voor rugklachten. De aanpak van deze fysiotherapeut is gericht op een individuele behandeling, scholing en training. Zij begrijpen dat iedereen uniek is en dat iedereen andere klachten ervaart wanneer het aankomt op rugpijn. De therapeuten staan voor u klaar en beschikken over de juiste kennis en het beste specialisme om u te helpen om u weer prettig te voelen.

Met welke klachten kunt u bij deze fysiotherapeut terecht?

U kunt bij Rugschool in Den Haag terecht voor fysiotherapie voor diverse klachten, maar met name voor rugklachten gaat u naar deze specialist. Omdat de rug een complex onderdeel is van het menselijk lichaam, is het belangrijk om hiervoor een specialist in te schakelen. Doordat ze bij deze praktijk veel kennis in huis hebben weten ze precies hoe ze u dienen te behandelen om de beste resultaten te verkrijgen. Er zijn verschillende behandelingen beschikbaar binnen de praktijk, waaronder onder andere:

  • Scholingsprogramma’s;
  • Manueel therapie;
  • Sportfysiotherapie;
  • Bekkenfysiotherapie;
  • McKenzie Therapie;
  • Dry needling;
  • Schroth Therapie;
  • Claudicatio therapie.

Laat u behandelen door de ervaren specialisten van deze fysiopraktijk

Wilt u van uw rugklachten af en bent u geïnteresseerd in fysiotherapie bij deze specialisten in Den Haag? Neem dan contact op met de medewerkers van dit bedrijf. Samen kijken ze welke behandeling het meest geschikt is voor uw klachten. Dit hangt meestal af van de oorzaak van uw klachten. Tijdens een intake hoort u precies wat er gedaan moet worden, zodat u weer zonder klachten door het leven kunt.