Gegrond
Image default
Dienstverlening

Kuiper en Zonen BV helpt ook in het buitenland

Het bedrijf Kuiper en Zonen BV heeft mijn droom werkelijkheid gemaakt. Toen ik nog jong was had ik één doel in het leven, en dat was reizen. Ik wilde de hele wereld over reizen. Ik wilde naar de piramides in Egypte, de fjorden in Noorwegen, de enorme waterval in Zambia, de Chinese muur, en nog veel meer. Tot mijn grote geluk ben ik enorm gezegend en heb ik al deze plekken, en nog meer mogen bezoeken. De aarde is een prachtige plek en het is het zeker waard om zoveel mogelijk te zien. Tijdens het reizen zie je prachtige plekken en bijzondere culturen. Sommige plekken krijgen en speciaal plekje in je hart. Eén van die plekken is voor mij Zambia. 

Zambia

Zambia is een prachtig land met erg veel lieve mensen. Ik ben al zo’n 6 keer in Zambia geweest en kan niet wachten om terug te keren. Aangezien ik nu al 55 jaar ben lijkt het me geweldig om nog één nieuw avontuur aan te gaan. Ik wil een zuivelbedrijf starten in Zambia. Het lijkt me geweldig om een bedrijf op te starten in dit heerlijke land. En als ik iets in mijn hoofd heb, dan ga ik ervoor. Dus werkte ik dag en nacht aan een goed plan om deze droom werkelijkheid te maken. Toen ik een goed plan had ging op weg. Toch waren er wel een aantal dingen nodig die ik uit Nederland mee zou moeten nemen.

Ketel van Kuiper en Zonen BV

Ik deed een beroep op de ketelspecialist Kuiper en Zonen BV om mij te helpen. Ze hebben veel ervaring met buitenlandse projecten en bezitten de kennis en kwaliteit om mij te helpen. Ik heb een volledige installatie nodig om zo goed mogelijk aan het werk te gaan. Kuiper en Zonen BV wilde mij graag helpen, en zo begon de samenwerking.

Kuiper en Zonen BV levert

Kuiper en Zonen BV heeft precies gedaan wat ik wilde. Ze hebben fantastisch werk geleverd. Ik ken geen bedrijf die mij beter had kunnen helpen. Kuiper en Zonen BV heeft mij geholpen om mijn droom werkelijkheid te maken. Ik ga nu genieten van het leven.