Gegrond
Image default
Gezondheid

Bestrijd chronische vermoeidheid met een behandeling op maat

Chronische vermoeidheid betekent dat u al langer dan zes maanden continu moe bent, zonder dat daar een duidelijke lichamelijke oorzaak voor is. Rust nemen brengt in geen enkel geval verlichting en na inspanning blijft u lang met een uitgeput gevoel zitten. Chronische vermoeidheid is erg vervelend en kan de oorzaak zijn voor andere klachten. Denk hierbij aan geheugen- of concentratieverlies, spierpijn, gewrichtspijn of hoofdpijn. Omdat er geen eenduidige behandeling is, heeft Revalis in Den Bosch zich ertoe gezet om chronische vermoeidheid bij mensen te behandelen met een persoonlijk plan. Over dit persoonlijke plan leest u hieronder meer.

Hoe werkt een persoonlijke aanpak voor chronische vermoeidheid?

De behandeling van Revalis voor chronische vermoeidheid draait vooral om verbeteringen in gedrag en gezondheid. De focus ligt dus niet op ziekte en zorg. U krijgt duidelijke handvaten om in uw dagelijkse leven goed om te gaan met de chronische vermoeidheid, waar u na de behandeling minder of zelfs geen last meer van heeft. Dankzij de resultaten van verschillende onderzoeken die samen met u worden doorlopen, krijgt de specialist een idee van de oorzaak of oorzaken die aan uw klachten ten grondslag liggen. Daarna wordt er een effectief plan opgesteld dat voornamelijk draait om maatschappelijke participatie. Hoe u functioneert in de maatschappij heeft namelijk erg veel invloed op uw mentale én fysieke welzijn. Als u ervan overtuigd bent dat u iets kunt, zult u het ook aankunnen! Maar andersom geldt echter hetzelfde. Daarom is mentale training een groot onderdeel van de behandeling bij chronische vermoeidheid.

Maak een afspraak voor het intakegesprek

Heeft u last van chronische vermoeidheid en wilt u graag starten met de behandeling van Revalis uit Den Bosch? Neem dan zeker contact op om een intakegesprek in te plannen. Het is wel belangrijk dat u eerst een verwijzing van uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist heeft ontvangen. Wilt u enkel meer informatie over de verschillende behandelingen die worden aangeboden? Dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen om meer informatie in te winnen.

https://www.revalis.nl/