Gegrond
Image default
Dienstverlening

Verschillende servicepakketten beschikbaar om uw zonnepanelen te laten reinigen

Goed onderhoud is erg belangrijk als u de zonnepanelen op uw dak of in de tuin optimaal wilt blijven benutten in de toekomst. Uiteraard is het mogelijk om dit zelf te doen, maar bij veel bedrijven is het mogelijk om een pakket aan te vragen waarbij de zonnepanelen regelmatig gereinigd worden. De reiniging wordt dan uitgevoerd met professionele reinigingsmiddelen en -apparatuur om het beste resultaat te waarborgen. Door regelmatig de zonnepanelen te laten reinigen, verzekert u uzelf ervan dat de panelen zoveel mogelijk zonkracht op kunnen nemen. En dat ziet u terug op de energierekening!

Een complete reinigingsbeurt inclusief visuele controle

De zonnepanelen laten reinigen is een klus waar voorzichtigheid bij geboden is. Dankzij de professionele reiniging van Solar Cleaners Nederland behoudt u het optimale rendement van uw zonnepanelen. Deze professionele reinigingsdienst helpt eigenaren van zonnepanelen door heel Nederland zodat u de panelen eenvoudigweg kunt laten reinigen. Echter gaan deze professionals nog een stapje verder. Naast de jaarlijkse professionele reinigingsbeurt, wordt er ook een visuele controle aan uw zonnepaneleninstallatie uitgevoerd. Mochten hier problemen worden gevonden, bent u hier meteen van op de hoogte zodat u de stappen kunt ondernemen om deze problemen te verhelpen. Dit ziet u in de digitale rapportage die u via e-mail ontvangt. Handig als naslagwerk!  

Ontdek welk servicepakket bij uw zonnepanelenpark past

Als u een vast bedrag wilt weten voor het laten reinigen van uw zonnepanelen, kies dan voor een pakket. Op deze manier komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan wanneer het periodieke onderhoud aan uw zonnepanelen gedaan moet worden. Bij Solar Cleaners Nederland vraagt u eenvoudig een duidelijk overzicht van de servicepakketten aan. Het aantal zonnepanelen is leidend in het pakket dat bij u past. Bij vragen neemt u uiteraard contact op met deze expert op het gebied van zonnepanelenreiniging. Ook bij een zonnepanelenpark van meer dan 26 zonnepanelen, neemt u telefonisch contact op.

https://solar-cleaners-nederland.nl/