Gegrond
Image default
Dienstverlening

Maak een LCC berekening met deze app

Ben je bezig met een bouwproject en wil je een LCC berekening maken? Bekijk dan eens de app van Life Cycle Vision. Dit bedrijf heeft een app ontwikkeld speciaal voor het berekenen van de Life Cycle Costing (LCC) in de bouw. De totale verwachte kosten van het project worden op deze manier in kaart gebracht en zo wordt het duidelijk wat je kunt verwachten. Aan de hand van deze resultaten kunnen analyses en beslissingen worden gemaakt. Vallen de kosten bijvoorbeeld niet te hoog uit en weegt ze op tegen de opbrengsten? Door deze informatie heb je een beter beeld van het algehele project en kun je inschatten of het haalbaar is.

In elke fase inzetbaar

De app van Life Cycle Vision bestaat uit software waarin allerlei belangrijke disciplines zijn meegenomen. Dit noemen ze ook wel de Life Cycle Cost software. Door je LCC berekening via deze app uit te voeren kun je goed beargumenteren waarom je bijvoorbeeld voor een bepaalde oplossing kiest. De resultaten uit de app worden technisch onderbouwd en er worden zeer accurate en gedetailleerde ramingen voor de gebouwinstallaties gemaakt. Op deze manier krijg je een nauwkeurig overzicht en weet je waar je aan toe bent. De Life Cycle Costing app van deze specialist kan in elke ontwerpfase worden ingezet. Of je nu in de realisatiefase zit of al bezig bent met de exploitatie; deze tool kan je perfect verder helpen.

Vraag een proefpakket aan

Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij ook de LCC berekening van jouw project via deze app uitvoeren? Vraag dan een proefpakket aan en probeer de app voor een week gratis uit. Op deze manier krijg je een beeld van hoe de app in elkaar zit en hoe gebruiksvriendelijk deze is. Je kunt daarnaast nagaan of de tool ook echt geschikt is voor jouw project. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Life Cycle Vision.

https://www.lifecycle.vision/nl/