Gegrond
Image default
Dienstverlening

Jaarrekening Word sbr

Het wordt in de toekomst een stuk makkelijk voor accountants omdat de overheid steeds vaker rapporten in sbr gaat verplichten. Met sbr kunnen accountants makkelijker werken en ze zijn ook minder tijd kwijt aan het doornemen van de rapporten.

Het delen van rapporten via het internet wordt makkelijker met sbr. Dit is een software dat bedrijven kunnen gebruiken voor het opsturen van hun rapporten. Ze kunnen ook met sbr de rapporten opstellen. Voor accountants word het makkelijker omdat ze niet steeds achter gegevens aan moeten zitten. Alles zit dan namelijk in een bestand waar ze makkelijk bij kunnen.

Sommige bedrijven zijn nu al verplicht om rapporten in sbr aan te leveren. Dit is voor hun nog niet mogelijk omdat ze het nog niet in hun systeem hebben ingewerkt. Dit kunnen ze wel een tijdje uitstellen met jaarrekening Word sbr. Ze kunnen hun jaarrekening namelijk nu nog gewoon in Word blijven maken en toch in sbr inleveren. Dit kunnen ze doen met behulp van een handige tool dat bekend staat als jaarrekening Word sbr. Hiermee worden jaarrekeningen van Word omgezet naar sbr.

Op deze manier is het voor een bedrijf toch mogelijk om een rapport of jaarrekening in sbr aan te leveren.