Eenvoudig overstappen naar een andere autoverzekering


Posted On mrt 11 2020 by

In Nederland is iedere auto-eigenaar verplicht een autoverzekering met minimaal WA-dekking af te sluiten. Vaak sluiten mensen deze verzekering af bij de aanschaf van een nieuwe auto en stappen ze daarna niet meer over. Toch kan jaarlijks overstappen van autoverzekering slim zijn. Door autoverzekeringen te vergelijken kunt u namelijk heel wat besparen. Dat is toch mooi meegenomen. Vindt u het lastig om van autoverzekering te veranderen? Lanters B.V. helpt u hier graag bij. Dit is een volledig onafhankelijk en zelfstandig assurantiekantoor voor schade- en levensverzekeringen. Als u wilt overstappen naar een andere autoverzekering zit u hier helemaal goed.

Het overstappen van autoverzekering gaat als volgt in zijn werk

Bij Lanters B.V. kijken ze eerst of het voor u het voor u zinvol is om over te stappen naar een andere autoverzekering. Is dit het geval? Dan bekijken ze samen met u wanneer en hoe u uw huidige verzekering moet opzeggen. Vaak geldt er een opzegtermijn van twee maanden. Voordat u uw huidige verzekering stopzet, is het echter belangrijk om uw nieuwe verzekeraar uw aanvraag te laten goedkeuren. U bent namelijk verplicht om altijd een WA-verzekering te hebben en mag dus geen één dag zonder verzekering rijden. Vraag daarom altijd eerst een nieuwe verzekering aan voordat u de oude opzegt. Dat voorkomt bekeuringen en ander vervelende consequenties.

Profiteer van één duidelijk aanspreekpunt

Zodra u contact opneemt met Lanters B.V. krijgt u één aanspreekpunt toegewezen die graag al uw vragen beantwoordt. Zo hoeft u uw situatie niet steeds aan een andere medewerker uit te leggen. Dat werkt wel zo gemakkelijk en efficiënt. Kom langs op het kantoor in Didam, gelegen tussen Arnhem en Doetinchem en iedere dag geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Bespreek hier de mogelijkheden met een professional en laat u persoonlijk door hem of haar adviseren. Het overstappen naar een andere autoverzekering was nog nooit zo gemakkelijk!

https://lanters.nl/

Last Updated on: maart 31st, 2020 at 9:46 am, by


Written by