Gegrond
Image default
Dienstverlening

Een geschikte partij voor het leveren en afhalen van grond in de regio Rotterdam

Is uw oprit aan vervanging toe en zou u deze graag met grind willen bedekken? Of wilt u al een tijdje een looppad aanleggen in uw tuin? Dan heeft u daar wel geschikt zand en grond voor nodig. Gelukkig kunt u bij C Heuvelman & Zn BV nabij Rotterdam uitstekend terecht voor het leveren en afhalen van grond, zand en verschillende soorten split- en grindsoorten. Dit doen zij niet alleen voor de klussende particulier, maar ook voor bedrijven. Heeft u bijvoorbeeld een hoveniersbedrijf, maar komt u materiaal te kort om de aanleg en onderhoud van tuinen verder uit te voeren? Dan zit u bij hen helemaal goed.

Bekijk het uitgebreid online assortiment om de mogelijkheden te ontdekken

C Heuvelman & Zn BV is gevestigd in Krimpen aan den IJssel en werd opgericht in 1919. Het bedrijf is een bekende speler in de markt en kan u met hun jarenlange ervaren uitstekend van dienst zijn. Zij zijn leverancier van gedegen producten, zoals zand, grind en grond en machines. Zij leveren nagenoeg alle bouwstoffen die u als particulier of bedrijf nodig heeft om de klus te klaren. Gaat u grond, zand of grind bestellen bij deze partij nabij Rotterdam? Dan heeft u keuze uit een ruim assortiment met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De diverse soorten zand-, grond- en grindsoorten die u bij hen vindt zijn:

  • Tuingrond
  • Basalt split
  • Castle grind
  • Ophoogzand
  • Bomengrond
  • Drainagezand

Laat uw grond of puin afvoeren

Is uw klus achter de rug en is uw tuin of kantoorpand weer naar wens? Mooi, maar wat gaat u doen met alle puin? Ook daarvoor schakelt u C Heuvelman & Zn BV in. Zij helpen u graag om op milieuvriendelijke wijze van uw grond of puin af te komen. Heeft u vragen over hun producten of diensten? Of wilt u een afspraak maken om grond te laten leveren of uw puin af te laten voeren door dit bedrijf uit Rotterdam? Neem dan eenvoudig telefonisch contact met hen op.