Een geschikte partij voor het leveren en afhalen van grond in de regio Rotterdam


Posted On nov 20 2020 by

Is uw oprit aan vervanging toe en zou u deze graag met grind willen bedekken? Of wilt u al een tijdje een looppad aanleggen in uw tuin? Dan heeft u daar wel geschikt zand en grond voor nodig. Gelukkig kunt u bij C Heuvelman & Zn BV nabij Rotterdam uitstekend terecht voor het leveren en afhalen van grond, zand en verschillende soorten split- en grindsoorten. Dit doen zij niet alleen voor de klussende particulier, maar ook voor bedrijven. Heeft u bijvoorbeeld een hoveniersbedrijf, maar komt u materiaal te kort om de aanleg en onderhoud van tuinen verder uit te voeren? Dan zit u bij hen helemaal goed.

Bekijk het uitgebreid online assortiment om de mogelijkheden te ontdekken

C Heuvelman & Zn BV is gevestigd in Krimpen aan den IJssel en werd opgericht in 1919. Het bedrijf is een bekende speler in de markt en kan u met hun jarenlange ervaren uitstekend van dienst zijn. Zij zijn leverancier van gedegen producten, zoals zand, grind en grond en machines. Zij leveren nagenoeg alle bouwstoffen die u als particulier of bedrijf nodig heeft om de klus te klaren. Gaat u grond, zand of grind bestellen bij deze partij nabij Rotterdam? Dan heeft u keuze uit een ruim assortiment met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De diverse soorten zand-, grond- en grindsoorten die u bij hen vindt zijn:

  • Tuingrond
  • Basalt split
  • Castle grind
  • Ophoogzand
  • Bomengrond
  • Drainagezand

Laat uw grond of puin afvoeren

Is uw klus achter de rug en is uw tuin of kantoorpand weer naar wens? Mooi, maar wat gaat u doen met alle puin? Ook daarvoor schakelt u C Heuvelman & Zn BV in. Zij helpen u graag om op milieuvriendelijke wijze van uw grond of puin af te komen. Heeft u vragen over hun producten of diensten? Of wilt u een afspraak maken om grond te laten leveren of uw puin af te laten voeren door dit bedrijf uit Rotterdam? Neem dan eenvoudig telefonisch contact met hen op.

Last Updated on: november 26th, 2020 at 1:28 pm, by


Written by