Gegrond
Image default
Dienstverlening

De mooiste vloer- en wandtegels voor in uw woning

Bent u op zoek naar nieuwe wand- of vloertegels voor in uw woning? Dan loont het om het assortiment van KROON Vloeren in Steen te bekijken. Deze specialist uit Meerkerk heeft namelijk verschillende unieke soorten tegels. Dit zijn mooie tegels met een sprekend design waarmee u uw woning een nieuwe uitstraling geeft. Dit bedrijf heeft veel ervaring opgebouwd en heeft direct contact met diverse fabrieken. Hierdoor heeft u niet alleen keuze uit een schitterend aanbod, maar betaalt u ook nog eens scherpe prijzen! KROON Vloeren in Steen in Meerkerk heeft niet alleen een uitgebreid assortiment, maar levert ook een uitstekende service.

Een ruim assortiment tegels

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe vloertegels of wandtegels, wilt u natuurlijk de juiste keuze maken. Dankzij het grote assortiment van deze specialist heeft u genoeg vergelijkingsmateriaal. Of u nu tegels voor de vloer of wand zoekt, dit bedrijf heeft het allebei. Een wandtegel is iets anders dan een vloertegel, waardoor het niet mogelijk is om een wandtegel als vloertegel te gebruiken. Andersom is dit wel mogelijk, mocht u vloertegels tegenkomen die u graag aan uw wand wilt hebben hangen. Deze specialist heeft wandtegels voor in de badkamer, keuken en toilet. Daarnaast hebben ze ook verschillende soorten vloertegels, zoals onder andere:

  • Houtlook
  • Keramische
  • Natuursteen

Bezoek ook de showroom van deze specialist in Meerkerk

Wilt u graag nieuwe vloertegels kopen om uw badkamer te renoveren? Of bent u op zoek naar specifieke wandtegels? Breng dan eens een bezoek aan de showroom van KROON Vloeren in Steen in Meerkerk. In deze showroom werken deskundige medewerkers die de collectie aan u kunnen laten zien. Ook helpen ze u graag met het meedenken over het formaat van de tegels en stellen ze een vrijblijvende offerte op maat op. Bij deze specialist bieden ze een optimale service aan. Zo kunt u bij hen ook terecht voor het laten leggen van uw nieuwe vloertegels. Dat is pas service!