Gegrond
Image default
Dienstverlening

Bent u op zoek naar een advocaat in Roosendaal?

Wanneer u op zoek bent naar een advocaat in Roosendaal (Noord-Brabant), dan schakelt u het beste Advocatenkantoor Van Beers in. Al sinds 2001 is de eigenaar van dit kantoor een betrouwbare advocaat. Sinds die tijd is hij zich steeds meer gaan specialiseren in de strafrechtadvocatuur, waardoor hij inmiddels vele strafrechtzaken heeft mogen behandelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld geweldsdelicten, vermogensdelicten, zedendelicten, verkeersdelicten en levensdelicten. In Roosendaal, in Noord-Brabant, is Advocatenkantoor Van Beers daarom zeer aan te raden wanneer u een advocaat nodig heeft voor een strafrechtzaak. Dankzij de vele jaren ervaring die de advocaten van dit kantoor op zak hebben, kunnen ze ook voor u veel betekenen.

Ook rechtbanken in de rest van het land

Advocatenkantoor Van Beers is veelal actief in de rechtbank in Roosendaal. Maar daarnaast kunt u hen ook inschakelen voor rechtszaken in allerlei andere steden. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook zaken behandeld in Breda, Middelburg, Rotterdam, Dordrecht, Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Arnhem en Den Bosch. Waar in Nederland uw rechtszaak ook plaatsvindt, ze komen graag naar u toe.

Specialisatie in jeugdstrafrecht

Onder de categorie strafrecht vallen enkel volwassenen. Maar ook minderjarigen ondergaan weleens een strafbaar feit. Is dat het geval? Dan is er sprake van jeugdstrafrecht. Jongeren tussen de twaalf en achttien jaar die worden verdacht van een strafbaar feit, kunnen ook bij Advocatenkantoor Van Beers terecht. De advocaten van dit bedrijf zijn naast strafrecht namelijk ook gespecialiseerd in jeugdstrafrecht.

Iedereen is welkom

Bij Advocatenkantoor Van Beers is iedereen welkom. Heeft u vragen of wilt u meer weten over hun werkwijze? Dan kunt u hen altijd even bellen. Woont u zelf in Roosendaal of omgeving en wilt u graag een advocaat spreken? Dan kunt u gerust het kantoor binnenlopen en een van de medewerkers aanspreken. Zij helpen u graag verder. Het kantoor bevindt zich aan de Vughtstraat.

https://vanbeers-advocaat.nl/