Gegrond
Image default
Beauty en verzorging

Waarom ik iedereen een ooglidcorrectie aanraad

Een klein half jaar golden heb ik ervoor gekozen om een ooglidcorrectie te laten doen, inmiddels zijn we vijf maanden verder en nog steeds ben ik enorm blij met dit besluit. In het begin zag ik het allemaal een beetje pessimistisch in, ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten, maar dacht toch dat de intensiteit van de behandeling tegen zou vallen, de wond lang zichtbaar zou zijn, de behandeling zwaar zou zijn, ik zag er aardig tegen op.

Na lang twijfelen kwam ik bij Ooglift terecht, hier ben ik behandeld door een specialist, het traject was niet lang, de zwaarte van het probleem werd snel duidelijk en ik kon al snel terecht voor de behandeling. In deze blog zal ik even kort uitleggen hoe een ooglidcorrectie in zijn werk gaat.

Hoe verloopt een ooglidcorrectie?

Bij Ooglift is het traject van een ooglidcorrectie niet lang, na een intake, een korte behandeling en nog een bezoek om de hechtingen te verwijderen is alles al achter de rug. Bij Ooglift starten ze dus met een intakegesprek, het doel van dit gesprek is achter het probleem komen om zo te zien wat er precies moet gebeuren. De verwachtingen worden hierbij afgestemd en zo krijgt de patiënt ook een beeld van wat hem/haar te wachten staat, de zwaarte van de behandeling verschilt namelijk per persoon. Vaak kunnen patiënten kort na de intake al terecht voor de ooglidcorrectie, hierdoor hoef je niet lang in spanning te wachten. De behandeling van een ooglidcorrectie duurt niet lang, eerst wordt met potlood getekend op de huid welk stuk eraf moet, bot gezegd. Vervolgens wordt de huid verdoofd door middel van een injectie, dit is het gevoeligste deel van de behandeling. Hierna wordt het getekende deel gesneden, hier voel je niets van. Als dit gedaan is wordt de wond weer schoongemaakt en gehecht.

Een week na de ooglidcorrectie kom je weer terug bij Ooglift om de hechtingen te laten verwijderen, hierna is de wond bijna niet zichtbaar.

Meer weten?

Heeft u na behoefte aan meer informatie over een ooglidcorrectie? Neem dan contact op met Ooglift, zij kunnen u alle ins en outs vertellen van een behandeling. Zo weet u precies wat u te wachten staat, tevens zal dit u geruststellen.