Gegrond
Image default
Beauty en verzorging

Waarom ga jij naar een beauty salon?

Heb jij misschien last van huidproblemen of huid veroudering? Wil jij je laten ontharen door een professional of wil jij je gewoon eens laten verwennen? Dat kan allemaal bij een beauty salon. En daar hoef je niet voor ver weg. Hier heb je ook een beauty salon in Hengelo zitten. En dat gewoon in de binnenstad van Hengelo. Daarnaast kun je ook in de website heerlijke producten aanschaffen die je huid ten goede doen.

Interesse in een decolleté pakking in Hengelo?

Wanneer je voor het eerst langskomt in de beauty salon in Hengelo kun je kiezen uit twee welkomstcadeaus. Een daarvan is een decolleté pakking. Het geeft een soort versteviging en verjongen aan je decolleté. Vaak smeren vrouwen die niet in wanneer ze in de zon gaan waardoor het sneller verbrand en dus sneller verouderd. Met een pakking kun je dit weer verminderen. Kies dus een fijne gezichtsbehandeling uit in de beauty salon in Hengelo en vergeet dan ook je decolleté niet!

Bindweefselmassages

Kom je niet voor een ontspannen massage maar wil je diep en intensief je gezicht laten behandelen kun je een bindweefselmassage boeken bij de beauty salon in Hengelo. Hierdoor wordt de huidconditie verbeterd door de doorbloeding in het bindweefsel te stimuleren. De resultaten zijn dan een gelifte en verstevigde huid. Je krijgt een prachtige teint en de huid wordt egaler. Ook worden lijntjes en rimpels verzacht waardoor je een jongere huid krijgt. Bij sommige aandoeningen wordt zo’n massage afgeraden. Maar bij de beautysalon in Hengelo kunnen ze hier meer over vertellen. Kijk anders ook even op de website voor meer informatie. Neem dan wel een kuur van zo’n 6 behandelingen in 6 weken tijd. Zo krijg je het beste effect wat langdurig resultaat geeft. Let er wel op dat de eerste behandeling je gezicht wat beurs kan laten aanvoelen.