Gegrond
Image default
Beauty en verzorging

Richt je huis in met de styliste uit Amsterdam

Wil je graag woonadvies voor je  huis of voor een bedrijfsruimte? Met de styliste uit Amsterdam lukt dat. Ze  werkt aan inspirerende projecten waarbij verder wordt gedacht dan alleen een interieur. Bij jou thuis, maar ook op de werkvloer is het belangrijk dat het interieur past bij wat voor gevoel je wilt dat het oproept. De styliste uit Amsterdam vertaalt deze wensen naar een ontwerp en advies op maat.

Welk doel heb je voor ogen?

Wil je graag dat je tot rust komt in je woning, misschien omdat je een beroep beoefent waarbij hectiek de boventoon voert? Welk gevoel wil je graag dat je interieur oproept als je thuis bent? De styliste uit Amsterdam speelt hierop in; er wordt rekening gehouden met jouw wensen en de invulling van deze wensen. Eerst worden deze wensen in kaart gebracht, waarna we over gaan tot het interieuradvies en interieurontwerp. Als je nog niet precies weet wat je wilt, dan kun je op de website inspiratie opdoen. 

Van idee tot interieurontwerp

De styliste uit Amsterdam geeft je een interieuradvies dat bij je past en dat bij jouw visie past. Of het nu gaat om je persoonlijke leefruimte of om je bedrijfsruimte, voor beiden geldt hetzelfde. Ons advies voor jou onderbouwen wij met behulp van een interieurontwerp bij je thuis of op locatie. Naast dat je graag wilt dat het interieur mooi, uniek en speciaal is, is het tevens belangrijk om op het functionele aspect te letten. De styliste uit Amsterdam ervoor dat hier een perfecte balans tussen gevonden wordt. Of het nu gaat om een klein appartement dat ze zo effectief en ruimtelijk mogelijk voor je in kan delen of om een ruime kantoorruimte waarbij je nog geen idee hebt wat je precies wilt, de styliste uit Amsterdam helpt je graag.