Gegrond
Image default
Beauty en verzorging

Laat uw tanden bleken voor een verzorgde uitstraling

Iedereen droomt van een stralende glimlach en mooie witte tanden. Echter weten wij, net als u, dat deze witte glimlach niet voor iedereen even vanzelfsprekend is. Verkleuring van de tanden kan verschillende oorzaken hebben. Denk hierbij aan het drinken van koffie en roken, maar ook de oorspronkelijke kleur (die genetisch bepaald is) kan een rol spelen. Tegen al deze factoren is echter iets te doen! Bent u onzeker over uw gebit, dan kan tanden bleken een fijne uitkomst bieden.

Uw tanden laat u professioneel en mooi bleken bij Perfect Smile in Den Bosch

 

Bij Perfect Smile in Den Bosch laat u uw tanden professioneel en mooi bleken. Doordat wij uw tanden een paar tinten lichter kunnen maken, bent u verzekerd van een natuurlijk resultaat. Hierdoor verlaat u altijd met een stralende glimlach en een goed gevoel de salon van Perfect Smile in Den Bosch. Door middel van witmakers halen we oneffenheden en de gelige kleur weg, waardoor de originele tint van uw tanden zichtbaar wordt.

Voordat de behandeling van start gaat, kijken wij samen met u naar de mogelijkheden die er zijn. Zo geeft u zelf aan naar wat voor kleur uw voorkeur uitgaat en kunt u vertrouwen op eerlijk en betrouwbaar advies. Ook wordt er aandachtig gekeken naar uw huidige tandkleur en wordt er een behandelplan op maat opgesteld. Het bleken van de tanden vindt plaats met behulp van een blekende gel. Deze gel wordt netjes aangebracht op uw tanden, waarna er een LED lamp op uw tanden wordt gezet om de gel te activeren.

Het bleken van de tanden varieert van 2 × 20 minuten tot 7 × 20 minuten. Na deze behandeling wordt er een tweede behandeling ingepland met een van onze specialisten en deze vervolgstappen worden aandachtig met u besproken. Hierdoor bent u zeker van een helder behandeltraject en maakt u zich nooit meer zorgen over uw tanden.

 

Plan een eerste afspraak in met een van de specialisten van Perfect Smile in Den Bosch

 

Bent u overtuigd van de voordelen van het bleken van tanden? Wacht dan niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten van Perfect Smile in Den Bosch. U maakt eenvoudig een afspraak door het formulier op de website in te vullen of door even te bellen naar de salon.

https://perfectsmiledenbosch.nl/tanden-bleken/