Gegrond
Image default
Beauty en verzorging

Het verfraaien van de huid

Onze huid is het grootste orgaan dat we hebben. onze huid is echter qua verzorging nog weleens een ondergeschoven kind en dat is toch jammer. Onze huid heeft heel wat te stellen in de loop van ons leven. We stellen haar bloot aan van alles en nog wat: de zon, andere weersomstandigheden en luchtvervuiling. Er zijn echter ook belastingen voor de huid waar we eigenlijk niks aan kunnen doen. 

Zo kan er couperose ontstaan op de huid. Dit zijn bloedvaatjes die permanent zijn verwijd en om die reden dan ook meer opvallen. Deze verwijde bloedvaatjes kunnen geen kwaad, maar zijn wel ontsierend voor het zicht. Gelukkig is couperose verwijderen een goede mogelijkheid, zeker wanneer je een lichte huid hebt. Uiteraard vallen die verwijde bloedvaatjes ook meer op in een lichte huid, maar er zijn dus mogelijkheden om hier vanaf te komen. 

Voor zowel couperose als voor beenvaatjes geldt dat dit goed te behandelen is met lasertechnologie. Verwijde bloedvaatjes zoals couperose of verkleurde beenvaatjes ontstaan door een teveel aan druk op de bloedvaten. In de benen gebeurt dit voornamelijk bij vrouwen en dan in het speciaal bij vrouwen die zwanger zijn of zijn geweest. 

Er zijn meerdere behandelingen met laser nodig om de couperose te laten verdwijnen en verminderen. Hierbij moet gedacht worden aan 3 tot 5 behandelingen met een interval van ongeveer een maand. De behandeling zelf duurt minder dan een half uur, dus je bent er gelukkig niet per se heel tijd aan kwijt. 

Na de behandeling is het vooral erg belangrijk om de huid goed te koelen om bloeduitstortingen te voorkomen. Na de behandeling kunnen de vaatjes er een tijdje erger uitzien dan voor de behandeling maar dat trekt gelukkig snel weg en dan heb je weer een prachtige gladde huid zonder lelijke verkleuringen of ontsierende bloedvaatjes of couperose. 

http://www.clinic63.nl