Feest make up


Posted On mei 23 2017 by

Je dagelijkse make up is vaak snel klaar. Je weet precies welke producten je wilt gebruiken voor die dagelijkse look. Maar soms wil je extra uitpakken. Tijdens feestdagen bijvoorbeeld is het leuk om wat extra kleur of extra glans aan te brengen. Maar ook voor een gezellig avondje uit met je vrienden, een feestje of een diploma uitreiking voel je je direct wat feestelijk als je je make up wat uitbundiger maakt. Je mag je make up aanpassen aan de gelegenheid. Voor een speciale gelegenheid mag het allemaal gerust wat heftiger en wat meer uitgesproken. Bestel je feest make up daarom vandaag nog bij Beauty88.

Wat is het verschil tussen dag- en avond make up?

Het grootste verschil tussen beide looks is vooral de heftigheid van de make up. Overdag is het belangrijk je professionele look te laten zien. Dat betekent dat je je make up rustig houdt. Bij een feest en / of avond make-up mag je alle registers opentrekken. Het mag dan vooral allemaal wat meer zijn: meer kleur en vorm en uitgesprokener.

Enkele tips voor een perfecte feest make up

Tip 1

Vooral wanneer je een lichte huidskleur hebt met licht haar, kies je voor bruine mascara voor je basis make up. ‘s Avonds of voor een feestje mag dat wat uitgesprokener, je kunt dan gerust kiezen voor zwarte mascara én eyeliner.

Tip 2

Deze tip is niet specifiek bedoeld voor je feest make up. Want ook overdag is het belangrijk om je wenkbrauwen niet te vergeten. Immers bepalen je wenkbrauwen de uitdrukking van je gezicht. Verzorg je wenkbrauwen dan ook altijd, ook over dag. Want ze maken je perfect opgemaakte gezicht voor elke bijzondere gelegenheid helemaal af.

Tip 3

Wanneer je voor je feest make up voor wat uitgesprokener oogschaduw kleuren kiest, kies dan vooral voor de kleur van je huid, haar en ogen. Pas daarna kies je een kleur die past bij je kleding.

Gebruik een iets fellere kleur blusher dan je overdag zou doen, maar kies wel een kleur in dezelfde tint als je lipstick. 

Tip 4

Om je ogen in de avonduren wat meer te laten spreken, gebruik je een highlighter. Breng deze aan op het gedeelte van je ooglid vlak onder je wenkbrauwen. Hierdoor reflecteert het (kaars)licht en gaan je ogen meer spreken.

Bekijk jezelf goed in fel licht. Controleer of alle kleuren goed in elkaar overlopen. Als je er in fel licht goed uitziet dan zal je er in wat gedempt licht fantastisch uitzien.

Beauty88 voor al je make up looks

Natuurlijk ga je voor elke look en professionele make up naar Beauty88. Een ruime keuze. Gratis thuisbezorging (in Nederland) vanaf een bestelling van € 40. En als extra: vandaag voor 16:30 uur besteld, de volgende dag al in huis.

Last Updated on: november 9th, 2017 at 2:46 am, by


Written by