Gegrond
Image default
Auto's en Motoren

Advanced Driver Assistance

Met de introductie van de nieuwe 500X Hybrid sluit Fiat het tijdperk van de volledige verbrandingsmotor af en levert louter nog geëlektrificeerde modellen in Nederland. De nieuwe Italiaanse crossover heeft altijd een automatische transmissie en is voorzien van een milde hybride aandrijving waar zelfs volledig elektrisch mee gereden kan worden. 

Het grote nieuws van de nieuwe Fiat 500X Hybrid zit onder de motorkap. Daar bevinden zich de nieuwe 1.5 turbomotor, de 48-Volt/15-kW e-motor èn de nieuwe 7-traps automatische versnellingsbak met dubbele koppeling die standaard is op alle uitvoeringen. Het nieuwe 130 pk sterke benzineblok is goed voor 240 Nm aan trekkracht. Hij wordt ondersteund door een BSG (belt start generator) elektromotor die zorgt voor een stille, 100% elektrische start. Dankzij de elektromotor kan er zelfs met een snelheid tot 20 km/u tot 3 kilometer volledig elektrisch gereden worden. De accu wordt automatisch opgeladen bij afremmen. Vooral bij filerijden en het parkeren is de e-motor de aangewezen aandrijving.

Naast zuinig, dankzij de hybride aandrijving, is de Fiat 500X Hybrid ook veilig dankzij de legio  Advanced Driver Assistance Systems (ADAS). Zo kan hij worden uitgerust met: Attention Assist – waarschuwt als vermoeidheid bij de bestuurder wordt gedetecteerd. Autonomous Emergency Brake – waarschuwt voor een dreigende aanrijding met een ander voertuig en kan de auto volledig tot stilstand brengen om op die manier een ​​aanrijding te (helpen) voorkomen. Traffic Sign Recognition & Intelligent Speed Assist – herkent de maximum snelheid, geeft een signaal als deze overschreden wordt en geeft de bestuurder de mogelijkheid om de snelheid te verminderen tot de gedetecteerde limiet. Lane Control – houdt de auto binnen de zichtbare, witte lijnen. Adaptive High Beam  – verzekert de bestuurder van maximaal zicht door automatisch het grote licht aan te doen wanneer er geen voor- of tegenliggers zijn. En Blind Spot Assist – houdt de dode hoeken van de auto in de gaten en meldt naderende voertuigen middels een oranje oplichtend driehoekig lampje in de buitenspiegel. Ook zijn Keyless Entry/Go en een  achteruitrijcamera leverbaar.

Populaire Europese Private Lease Merken

Private Lease is een abonnementsvorm met een vast maandtarief, all-in. Hiermee rijdt u, zonder omkijken, in een gloednieuwe auto. En mocht u dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kunt u rekenen op pechhulp.

De kosten voor brandstof, parkeren, wassen van het voertuig, bekeuringen en tolgelden komen voor eigen rekening. Er zijn een aantal aanvullende diensten die niet standaard bij de prijs zijn inbegrepen, maar die wel aangeschaft kunnen worden. Bijvoorbeeld winterbanden. Indien gewenst, dan zijn deze op te nemen in de leaseovereenkomst. Via Private Lease rijdt u veilig, verantwoord en vertrouwd in een nieuwe auto. Met eerlijke voorwaarden en een bescherming tegen te hoge financiële lasten.

Populaire Europese merken om te leasen:

 De Leasemaatschappij koopt de auto en hij blijft hun bezit. Jij houdt je spaargeld dus lekker voor jezelf en hoeft je niet druk te maken over het verkopen of inruilen van je auto. Aan het eind van de overeenkomst lever je de auto weer in en kies je weer een nieuwe.

U bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers per jaar. Bovendien zitten vrijwel alle autokosten inbegrepen bij het maandbedrag. Kiest u voor Private Lease dan, gaat u geheel zorgeloos rijden in de auto van uw dromen. Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs en toestemming van de contractant mag in de auto rijden. 

Wil je als particulier een nieuwe of tweedehands auto rijden, zonder onverwachte kosten en geen investering vooraf? Dan is een private leaseauto een goede keuze. Wij omschrijven ‘leasen’ ook wel als een auto-abonnement, waarbij je geniet van de lusten van een auto zonder de lasten.

Wil jij graag een elektrische auto leasen zakelijk? Dat is geen slecht idee en er kunnen verschillende redenen voor zijn. Misschien heb jij een eigen bedrijf en moet jij regelmatig klanten bezoeken. Dan moet je uiteraard goed voor de dag komen. In onze Westerse samenleving is de auto immers een statussymbool. Een elektrische auto wordt als luxueus gezien. Bovendien laat je daarmee weten dat je duurzaam leeft en veel klanten waarderen dit ook. Uiteraard kent een elektrische auto leasen zakelijk nog veel meer fijne voordelen. In deze tekst gaan wij daar wat dieper op in. 

Bij het BKR worden alle particuliere kredieten hoger dan € 250,- en met een minimale looptijd van één maand geregistreerd. Ondanks dat een Private Lease overeenkomst geen krediet is, wordt ook een Private Lease product geregistreerd bij het BKR onder een aangepaste code. De Private Lease overeenkomst wordt geregistreerd in het CKI-register (Centraal Krediet Informatiesysteem) van het BKR te Tiel.