Gegrond
Image default
Aanbiedingen

Maak reclame met bedrukte bidons

Elke sportclub maakt gebruik van bidons tijdens sportactiviteiten. Dit is waardevol, omdat het belangrijk is voor sporters om gehydrateerd te blijven tijdens de activiteiten. Als sponsor van een sportclub is het mogelijk om bidons te bedrukken met jouw logo. Het bedrukken van bidons is een eenvoudige en effectieve manier van reclame maken. Hierdoor wordt jouw logo overal mee naartoe genomen waar het team naar toe gaat, waardoor je naamsbekendheid toeneemt. In deze blogpost geven we je meer informatie over het bedrukken van bidons en hoe dit bijdraagt aan de groei van je bedrijf.

 

Promoot jouw merk 

Bidons zijn een essentieel item voor sportclubs, omdat het de sporters helpt om gehydrateerd te blijven tijdens het sporten. Door deze bidons te bedrukken met jouw bedrijfslogo, blijft je merk overal in zicht. Aangezien het team reist voor wedstrijden en toernooien, wordt jouw logo overal gezien en verhoogt zo effectief de zichtbaarheid van jouw bedrijf. Bedrukte bidons zijn daarom een geweldige manier om je merk te promoten.

 

Kies voor kleuren

Bedrijven die hun naam willen promoten bij sportclubs, kunnen ook kiezen voor gepersonaliseerde bidons met verschillende kleuren. Dit voorkomt dat je alleen maar bidons gaat uitdelen met je logo erop, maar het geeft ook een gevoel van verbondenheid met het bedrijf dat hen sponsort. Bovendien kunnen de bidons hergebruikt worden, waardoor jouw merk steeds weer zichtbaar is.

 

Kleine investering met groot bereik

Een andere reden waarom het bedrukken van bidons een populaire manier van reclame maken is, is omdat ze relatief goedkoop zijn om te bedrukken. In tegenstelling tot tv-reclames of billboards, kun je al met een kleine investering duizenden bidons bedrukken. Het is daarom een ​​betaalbare oplossing die een groot publiek bereikt en dus perfect is voor kleine en middelgrote bedrijven.

 

Ga samen voor duurzaam

Het bedrukken van bidons met je logo is niet alleen een effectieve manier om je merk te promoten, het is ook een duurzame oplossing. Door deze bidons te hergebruiken, draag je bij aan een beter milieu. Bidons maken bovendien deel uit van een gezonde levensstijl, waardoor mensen positief over je bedrijf denken. Met deze redenen in ons achterhoofd is het bedrukken van bidons een geweldige keuze voor bedrijven.

Bedrukte bidons zijn een effectieve en betaalbare optie om je merk te promoten bij een groot publiek. Niet alleen leveren ze naamsbekendheid op, door de duurzaamheid van de bidons draag je ook bij aan een beter milieu. Het is daarom niet verwonderlijk dat bedrukte bidons een populaire optie zijn voor kleine en middelgrote bedrijven om een groter publiek te bereiken. Dus, als je op zoek bent naar een innovatieve en resultaatgerichte manier om je merk te promoten, overweeg dan om bedrukte bidons te gebruiken als onderdeel van je reclamecampagne. Wil je nou meer weten over alle verschillende promotiemiddelen? Neem dan eens een kijkje op de website van Loopper.

 

https://www.loopper.nl