Gegrond
Image default
Zakelijk

Privé detective

Het wordt steeds vaker heel gewoon om een privé detective in te schakelen. Vroeger was het meer iets voor de elite, maar dankzij heldere prijsafspraken kan een onderzoek voor iedereen betaalbaar zijn. Soms is het ook niet meer dan noodzakelijk om voor een privé detective te kiezen. Helemaal als de politie niets aan de zaak doet en je wel bewijzen nodig hebt. Een mooi voorbeeld hiervan is het inschakelen van een privé detective bij een alimentatieonderzoek. Als je geen alimentatie meer wil betalen omdat je ex samenwoont moet je met bewijzen komen. De enige manier om erkende bewijzen te verzamelen is een privé detective. De kosten van het onderzoek zijn snel terugverdiend omdat je geen alimentatie meer hoeft te betalen. Aarzel dus niet om ook een privé detective in te schakelen en zorg direct voor gedegen bewijzen. Bewijzen waarmee je echt naar de rechtbank kan.

Antecedentenonderzoek bij nieuw personeel

Ben je van plan om binnenkort nieuw personeel in dienst te nemen? Dit is natuurlijk een hele stap. Helemaal als het om een belangrijke functie gaat. Je wil dan niet zomaar de eerste de beste in dienst nemen. Met een antecedentenonderzoek kan je uitzoeken wie je in dienst gaat nemen. Er zijn verschillende dingen die je kan laten uitzoeken. Tegenwoordig gaat een groot deel van het antecedentenonderzoek digitaal. Hierdoor zijn de kosten een stuk lager, dan een paar jaar terug. Dit maakt zo’n screening zelfs voor kleine bedrijven interessant. Het zijn al lang niet meer alleen banken en financiële instellingen die een antecedentenonderzoek uitvoeren. Je kan met zo’n onderzoek verschillende zaken uitzoeken zoals: de identiteit, CV, opleidingen, diploma’s, referenties en verleden. Eventueel kunnen we ook strafbare feiten en sociale media voor je checken. We weten zo precies wie je voor je hebt en of het slim is iemand in dienst te nemen. Uiteraard maken we hier een uitgebreide rapportages van, zodat je dit zwart wit op papier hebt staan.

Bedrijfsfraude aantonen met recherche

Je hebt het vermoeden dat er fraude wordt gepleegd binnen je bedrijf. Je weet misschien niet zeker wie de schuldige is of je hebt helemaal geen bewijzen. Het is dan handig om een onderzoek in te stellen. Maar je wil ook niet dat je verdachten dit te weten komt. Eigenlijk wil je iemand op heterdaad betrappen en deze bewijzen aanleveren bij de rechter. Bedrijfsfraude aantonen kan alleen als er discreet gewerkt wordt en je zeker weten bewijzen hebt die gebruikt mogen worden in de rechtbank. De bedrijfsrecherche kan dit voor je uitzoeken en is erkend om dit soort bewijzen aan te leveren. Uiteraard gaan we direct aan de slag met bedrijfsfraude aantonen en ervoor zorgen dat er een einde komt aan de fraude. Aarzel dus niet en neem contact op bij een vermoeden.