Gegrond
Image default
Zakelijk

Koop een prefab recreatiewoning

Lekker genieten in jouw eigen prefab recreatiewoning. Dat is samen met Boekhome te realiseren. Dit bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in het bouwen van dit soort chalets. Voordeel is dat deze al zo goed als helemaal gemaakt worden in de fabriek. Hierdoor zijn de levertijden van deze lodges bijzonder kort. Al binnen één week is het al mogelijk om een mooie woning te kunnen hebben. Deze prachtige huisjes zorgen ervoor dat de stookkosten laag blijven. Doordat deze huisjes van hout worden gemaakt, zorgt dit ervoor dat de warmte binnen blijft. Hierdoor hoeft de kachel niet steeds aan te staan.  

Permanente bewoning? 

Vandaag de dag is een huis vinden een hele klus. Vaak zijn de huurprijzen schrikbarend hoog, of de wachttijden abnormaal lang. Wanneer je al over een eigen stuk grond beschikt, kan je al binnen een week een dak boven je hoofd hebben. Via Boekhome is het mogelijk om een mooie prefab recreatiewoning te bestellen. Voordat je tot bestellen overgaat, ga je eerst met de medewerkers van Boekhome rond de tafel zitten en bespreekt jouw wensen. Je hoort meteen de mogelijkheden of dat deze wensen wel uitvoerbaar zijn. De keuze is uit twee soorten chalets, maar eventueel maatwerk valt ook binnen de mogelijkheden.  

Lage maandelijkse kosten 

De vele voordelen van een prefab recreatiewoning zijn enorm. Behalve dat er al binnen een week een chalet geleverd kan worden, zijn de maandelijkse kosten ook aanzienlijk lager. Zo is het oppervlakte een stuk kleiner dan een huur of koopwoning. Dat betekent dat de stookkosten ook een stuk minder zijn. Tevens zijn deze chalets va hout gemaakt, wat ook voor een betere isolatiewaarde zorgt. Voor meer informatie over de chaletbouw, neem contact op met de mensen van Boekhome. 

https://www.boekhome.nl/prefab-chaletbouw/