Gegrond
Image default
Telefonie

Kom als fashionista origineel voor de dag met een smartphonehoesje

Als je als vrouw van shoppen en unieke gadgets houdt, dan mag een gaaf en uniek ontwerp telefoonhoesje niet ontbreken in jouw collectie met bijzondere spulletjes. Of je nu een hoesje iPhone, een hoesje voor een Samsung of voor een ander smartphonemerk zoekt: het belangrijkste voor fashionista’s is om uniek voor de dag te komen met een telefoonhoesjes dat zich onderscheidt van de massa. Gelukkig zijn er op het gebied van telefoonhoesjes opties in overvloed om je te onderscheiden. Maar welke soorten telefoonhoesjes zijn in 2020 echt hot? Wat mag je als fashionista in 2020 echt niet missen als je een iPhone of Samsung hoesje zoekt?

Een zelfontworpen hoesje met foto

Via diverse aanbieders is het mogelijk om, snel en voordelig, online een gepersonaliseerd telefoonhoesje ontwerpen met eigen foto te ontwerpen. Via een digitaal ontwerpprogramma kun je, ook als je een beperkt creatief inzicht hebt, snel en gemakkelijk een mooie telefoonhoes ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor het uploaden van een romantische foto van jezelf en je vriend, vriendin of man. Of leg je kinderen vast op de gevoelige plaat en gebruik die foto voor je telefoonhoes. De creatieve vrijheid die je hebt qua fotomateriaal is natuurlijk nog veel groter: natuurlandschappen, een foto van je huis of een leuke foto van jezelf: voor de echte fashionista’s was een eigen smartphonehoes maken nog nooit zo gemakkelijk!

Een design hoesje is ook een slimme keuze

Minstens zo origineel als een hoesjes met eigen foto, is het fenomeen designhoesje. Dit zijn voorgedrukte telefoonhoesjes met een bijzonder ontwerp, zoals patronen, tekeningen, figuurtjes of aparte kleurencombinaties. Wil je opvallen te midden van de massa, dan is een designhoesje kopen een van de manieren om dit op een slimme manier te doen. Mensen herkennen anderen vaak aan hun telefoonhoesje. En als dat hoesje volstrekt uniek is, valt dat uiteraard extra op!

https://www.casimoda.nl/apple/