Gegrond
Image default
E-Books

Eigen boek laten maken

Een eigen boek maken is tegenwoordig niet meer zo een gek idee. Iedereen kan nu een gepubliceerde schrijver worden vanaf 70 euro. Voor deze prijs kun je gewoon 10 of meer boeken laten drukken.

Het klinkt te goed om waar te zijn dat je al zo goedkoop eigen boek kunt laten maken. Toch is het echt zo de prijzen voor boeken drukke zijn over de jaren fors gedaald. Dit komt doordat het makkelijker is geworden om boeken te drukken en ook door de concurrentie onderling. Tevens is eigen boek maken in een kleine oplage ook gewoon mogelijk. Zo kun je gewoon een boek of tien laten drukken in plaats van gelijk honderden te gelijk.

Eigen boek maken gaat dan ook heel makkelijk in zijn werk. Je gaat namelijk naar de website van een drukkerij. Op de websites kun je beginnen met eigen boek maken. Je uploadt eerst het verhaal naar de website en daarna ga je aan de slag met de indeling ervan. Het is wel slim als je dit alvast van te voren hebt gedaan. Als je tevreden bent over hoe het eruit ziet kun je verder gaan met de kaft. Bij een eigen boek maken kun je namelijk ook zelf de kaft uitkiezen en het bewerken. Je kunt kiezen voor een harde of zachte kaft.