Gegrond
Image default
Dienstverlening

Vind snel een goede huisarts te Eindhoven

Als u op zoek bent naar een huisarts in Eindhoven, dan bent u bij Huisartsenpraktijk Keunen aan het juiste adres. Deze huisartsenpraktijk is uitgerust met vakkundig personeel, namelijk twee dokters, twee praktijkondersteuners en een secretaresse. Zij gaan zorgvuldig te werk en kunnen u zo snel mogelijk van dienst zijn. Als u ziek bent, kunnen zij u bovendien snel informeren over de mogelijkheden voor een consult. Voor een breed pakket aan zorg op maat kunnen zij zelfs ter plaatse komen om een diagnose uit te voeren. Door nauw contact te houden met specialisten uit het Maxima Medisch Centrum, het St. Anna Ziekenhuis en het Catharina Ziekenhuis zijn zij ook in staat om u snel door te verwijzen naar een specialist wanneer dit nodig is.

Een consult inplannen is nog nooit zo gemakkelijk geweest

Wanneer u meer zicht wil hebben op de mogelijke momenten om een afspraak te maken bij deze huisarts te Eindhoven, is het mogelijk om dit online te doen. Zelfs als nieuwe cliënt kan u zich via de website aanmelden en vervolgens een consult inplannen bij Huisartsenpraktijk Keunen. Als u liever op afstand met een van de huisartsen te Eindhoven wilt spreken, kunt u zelfs een elektronisch consult aanvragen. Dit is namelijk handig wanneer u een vraag heeft voor een dokter of praktijkondersteuner, maar u niet het gevoel heeft dat u daarvoor een afspraak ter plaatse moet maken. Dit kan tevens door een e-mail te sturen, waarbij zij trachten om binnen twee werkdagen u te voorzien van een antwoord.

Kies voor het brede aanbod aan zorg

Bij deze huisarts te Eindhoven weet u zeker dat u op een georganiseerde manier een consult kunt inplannen en vervolgens kunt rekenen op de nodige zorg. Op het gebied van kleine ingrepen en advies bent u hier ook aan het juiste adres. Overweeg dus absoluut Huisartsenpraktijk Keunen in geval van medische vragen of wanneer u zich ziek voelt.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl/