Gegrond
Image default
Dienstverlening

Ook graag uw huis verkopen in Den Haag?

Wilt u graag uw huis in Den Haag verkopen en zoekt u daarvoor een prettig makelaarskantoor waar de persoonlijke benadering voorop staat? Voor een doortastend, kordaat makelaarsadvies gedurende alle stappen van het koopproces gaat u in zee met Janson Makelaardij B.V. Dit makelaarsbedrijf is door haar klanten bekroond met een gemiddeld rapportcijfer van ‘9’ op het gebied van service. Dit is waar zij naar streven; al hun klanten naar volle tevredenheid verder helpen. Zowel bij het kopen of verkopen van huis of appartement, de verzekeringen, hypotheken of bijbehorende taxaties kunnen zij u uitstekend van dienst zijn! Zij luisteren aandachtig naar uw wensen en verdiepen zich in uw specifieke situatie. Op basis van het daaruit verworven inzicht geven zij u gedegen, eerlijk advies en voeren de bijbehorende taken indien gewenst voor u uit. Zo boekt u altijd de resultaten die u zoekt.

Dit bedrijf kan u perfect van dienst zijn

U wilt een makelaar inzetten met als doel uw huis verkopen; Den Haag heeft Janson Makelaardij B.V. Zij zijn in de eerste plaats vastgoedprofessionals die adviseren en bemiddelen bij het kopen en verkopen van een huis of ander pand, en u helpen bij het afsluiten van de optimale financiering. Ten tweede dienen zij ook als makelaars in assurantiën, ofwel als verzekeringstussenpersoon. Zij zijn een onafhankelijke partij; daarom kunt u een eerlijk advies verwachten over de beschikbare aanbieders. Zo maakt u altijd de beste keuze. Ook verzorgen zij verzekeringstechnische begeleiding bij activiteiten zoals echtscheidingen. Dit maakt hen een echt full-service kantoor!

Een kantoor met een prachtige historie

Het kantoor van Janson Makelaardij B.V. bestaat als sinds 1986 en opereert sindsdien als makelaars- én assurantiekantoor. Zij combineren vele jaren ervaring met een frisse kijk op de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. De medewerkers van dit bedrijf zijn door de wol geverfde professionals, die hun klanten door en door kennen. Zij investeren in hun medewerkers om goede mensen aan ze te binden, kennis in huis te houden en klanten te bedienen via vertrouwde gezichten. Zodoende creëren zij een langdurige klantrelatie; diverse klanten uit de beginperiode van het bedrijf maken nog altijd gebruik van hun diensten. Dat wilt u toch ook als u uw huis wilt verkopen in Den Haag?

https://www.janson.nl/