Gegrond
Image default
Dienstverlening

Een ultieme ervaring in een bijzonder hotel

Een hotel is jouw tijdelijke thuis weg van huis, maar dat houdt in dat het ook zo moet aanvoelen. Een goed hotel breng een unieke ervaring met zich mee, maar ook een hoge level van comfort. Een hotel in Wageningen biedt dit alles. Zo spendeer je tijd in een luxe hotel, maar ook de omgeving heeft veel te bieden. De omgeving is rijk aan een bijzondere geschiedenis en de bosrijke omgeving zorgt voor de nodige ambiance en helpt bovendien ook tot rust te brengen. Een verblijf in een hotel Wageningen is erg aan te raden als je op zoek bent naar een manier om je terug te trekken in een stijlvolle omgeving.

 

Uitstekende faciliteiten in een hotel

Geen enkel hotel is compleet zonder top faciliteiten. Juist daarom is er veel focus gelegd op een uitstekend verzorgd restaurant waarin je de meest overheerlijke gerechten kunt eten. Heb je liever geen buffet, maak dan gebruik van de life cooking optie. Zo laat je de chef-kok klaarmaken wat je op dat moment lust. Aangezien de sfeer tijdens het eten net zo belangrijk is als het eten zelf, kun je gebruikmaken van de optie om aan het terras te eten. Ook is er fijne achtergrondmuziek en zijn er grote loungekussens aanwezig, waar je heerlijk in kunt wegzakken. Dit is simpelweg een unieke ervaring dus.

 

Op avontuur in Wageningen

Slapen in een hotel Wageningen wordt een ultieme ervaring, door een bezoek te brengen aan het Ouwehands dierenpark. In het dierenpark heb je de kans om alle dieren van dichtbij te bekijken en veel over ze te leren. Meer over het cultuur leren is ook een optie door op avontuur te gaan in de Veluwe. Bezoek kastelen en de vele rivieren die er zijn. Een verblijf in Wageningen wordt zo niet alleen erg ontspannen, maar ook nog eens erg leerrijk. Zo’n mooie ervaring vergeet je gegarandeerd nooit meer.