Gegrond
Image default
Beauty en verzorging

DE BESTE ANTI-AGING HUIDVERZORGINGSROUTINE

De producten in onze Korean Anti Aging collectie zijn ontworpen om u te helpen de tekenen van veroudering tegen te gaan en uw huid er jeugdiger uit te laten zien. De eerste stap is het gebruik van een zachte gezichtsreiniger met effectieve exfoliërende eigenschappen om dode huidcellen te verwijderen en uw jongere, frissere huid te laten stralen. Daarna kun je een toner gebruiken om de pH-waarde van je huid te herstellen en de voordelen van actieve ingrediënten nog beter tot hun recht te laten komen. Tot slot heb je een vochtinbrengende crème nodig – een die rimpels, fijne lijntjes en andere tekenen van veroudering tegengaat. Onze experts raden aan om ook een oogcrème te gebruiken die speciaal voor dit doel is ontwikkeld.

Als je de beste anti-aging huidverzorgingsroutine wilt samenstellen die je kunt bedenken, begin dan met een zachte reiniger. Kies er een die bij je huidtype past, of je huid nu droog, vet of iets daartussenin is. Hoewel er veel opties zijn, raden wij onze COSRX gentle Cleanser aan voor iedereen die last heeft van milde puistjes, of die doffe of dode huidcellen wil verwijderen – zorg er wel voor dat je deze niet elke dag gebruikt!

Bij het kiezen van de perfecte cleanser, kies er dan een die de klus klaart en niet te vaak gebruikt hoeft te worden. Te vaak je gezicht wassen kan leiden tot een beschadigde huidbarrière, met roodheid en irritatie als gevolg. Het is aan te raden je gezicht twee keer per dag te wassen om dode huidcellen te verwijderen (één keer ’s ochtends en één keer ’s avonds), maar sommige mensen hebben genoeg aan één wasbeurt per dag. Dat gezegd hebbende, als u ervoor kiest om uw gezicht wassen te verminderen tot een keer per dag, wil je ervoor zorgen dat je je gezicht te wassen ’s nachts. Op die manier verwijdert u alle irriterende stoffen uit de omgeving waarmee uw huid overdag in contact is geweest. Zodra uw huid is gereinigd, kunt u de rest van uw huidverzorgingsroutine toepassen, te beginnen met scrubben.

Een complete korean skincare huidverzorgingsroutine bestaat uit een zachte gezichtsreiniger, een scrub en een vochtinbrengende crème, samen met wekelijkse behandelingen zoals gezichtsmaskers. En als je je huidverzorging naar een hoger niveau wilt tillen, voeg dan een oogcrème, herstellend serum of gezichtsolie toe.