Volg een cursus en leer alles over de 5S methode en implementatie hiervan!


Posted On jan 23 2018 by

Wilt u uw bedrijf efficiënter maken en aan de slag gaan met de implementatie van de 5S methode? Wat dacht u er dan van om een cursus te volgen waarin u alles leert over de implementatie van de 5S methode? Deze cursus wordt aangeboden door een specialist op het gebied van productieoptimalisatie, namelijk Blokss. U leert alles over de verschillende fases van de 5S methode en hoe u deze het beste kunt implementeren. Echter kunt u bij deze specialist ook allerlei andere cursussen en opleidingen volgen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een cursus veilig produceren, werken in teams of het elimineren van verliezen? En dat is nog maar een kleine greep uit de mogelijkheden van de specialist.

5S methode implementatie verloopt in vijf stappen

Bent u bekend met de zogenaamde 5S methode? Het doel van deze methode is efficiënter werken. Een specialist als Blokss kan u helpen met het implementeren van deze methode. De implementatie van de 5S methode verloopt in vijf fases. U begint met de sorteerfase. Hierin bekijkt u wat noodzakelijk en overbodig is binnen uw organisatie. Hierna volgt het schoonmaken. Tijdens deze stap worden ruimtes en gereedschappen schoongemaakt. De schoonmaakmethodes worden vastgelegd voor de toekomst. Tijd voor fase drie: het schikken. In deze fase worden vaste plekken aan bijvoorbeeld gereedschappen toegekend. Tijdens de volgende stap, het standaardiseren, wordt ervoor gezorgd dat u niet voor verrassingen komt te staan. De eerste drie fases worden duurzaam gemaakt. Uiteindelijk is er de laatste fase: het systematiseren. In deze fase wordt gezorgd voor het behoud en de continuïteit van de verbeteringen.

Gebruikmaken van de 5S methode? Kies voor implementatie door de specialist!

5S methode is een Japanse werkwijze waarmee u de werkplekken binnen uw bedrijf beter kunt organiseren. Het gevolg hiervan is dat uw medewerkers efficiënter werken. Wel is het hierbij belangrijk dat de implementatie van de 5S methode op de goede manier gebeurt. Zo haalt u de maximale resultaten. Zeker weten dat alles goed gaat bij de implementatie van de 5S methode binnen uw bedrijf? Schakel dan de diensten van een echte specialist als Blokss in. Dankzij de juiste kennis van het vakgebied en de ruime ervaring binnen dit bedrijf, weet u zeker dat u op deskundige manier wordt geholpen bij het verbeteren van de werkprocessen binnen uw bedrijf.

Last Updated on: januari 23rd, 2018 at 8:57 am, by


Written by