Maak de kracht van uw organisatie zichtbaar met zingeving in de zorg


Posted On jul 24 2020 by

Bent u altijd aan het oriënteren naar andere, betere manieren om uw bedrijf of organisatie in de zorgsector naar een hoger niveau te tillen? Denkt u dan eens aan het concept ‘Zingeving in de zorg’. Dit concept biedt cliënten de mogelijkheid om zich aan te passen en een eigen regie te voeren. Dit in het licht van de lichamelijke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven. Met de ondersteuning van Het Inventief in Tilburg zorgt u voor een krachtige organisatie. Samen met de professionele medewerkers van dit bedrijf formuleert u een onderscheidende propositie, een inspirerend ambitiestatement en een motiverend werkgeversmerk.

Hoe storytelling bijdraagt aan het draagvlak van uw bedrijf

Wanneer u met uw bedrijf aan de slag gaat met zingeving in de zorg, gaat u aan de slag met storytelling. U vertelt het verhaal van uw bedrijf aan (potentiële) klanten. Daarom gaat u, samen met een van de professionals, op zoek naar de parels in uw organisatie. U bundelt de passie en relevantie daarvan in verschillende thema’s. Het Inventief in Tilburg weet dat verhalen over zingeving het goede in een organisatie zichtbaar en herkenbaar maken. Dit geldt zowel voor als medewerkers als voor de gehele maatschappij. Met zingeving in de zorg, zorgt u ervoor dat al uw sterke punten op een efficiëntie manier worden gecommuniceerd naar de buitenwereld.

Aan de slag gaan met dit professionele bedrijf

Bent u benieuwd naar wat zingeving voor de zorg allemaal voor u en uw bedrijf kan betekenen? Aarzel dan niet langer, en neem contact op met een van de deskundige medewerkers. Bekijk de website van Het Inventief en neem vandaag nog een nieuwe afslag in het pad van uw organisatie. De professionals van dit bedrijf vertellen u ten eerste graag meer over de werkwijze die zij hanteren. Vervolgens hoort u wat dit voor uw eigen bedrijf kan betekenen.

https://zingevingindezorg.nl/

Last Updated on: juli 24th, 2020 at 12:40 pm, by


Written by