Kies voor kabelmanagement op uw kantoor en ervaar de vele voordelen


Posted On mrt 29 2018 by

Gaat u in zee met Bowerkt? Goede keuze! Dan weet u namelijk zeker dat u binnen de kortste keren profiteert van vele voordelen. Het kabelmanagement op uw kantoor is tot in de puntjes geregeld. Want naast een opgeruimde werkruimte biedt het ook het nodige overzicht voor ICT-medewerkers. Daarnaast wordt het schoonmaken voor de facilitaire dienst eenvoudiger. De kans op brandgevaar en struikelgevaar neemt af. En de werkplekken van uw team zijn overzichtelijk en stralen rust en professionaliteit uit. Heeft u het kabelmanagement op kantoor geregeld, maar ervaart u geluidsoverlast? Ook dit is binnen no-time geregeld. Het verbeteren van de akoestiek laat u uitvoeren door Bowerkt. Of kiest u voor planten in een kantoortuin? Zo creëert u een prettig werkklimaat. 

Door goed kabelmanagement ziet uw kantoor er opgeruimd uit

Bent u werkzaam op kantoor en wilt u uw werkplek verbeteren? Of een professionele uitstraling aan uw vergaderruimtes geven door een opgeruimde tafel? Dan is kabelmanagement voor uw kantoor dé uitkomst. Vandaag de dag zijn er vele variaties om uw kabels netjes weg te werken. Wat dacht u van diverse kabelgoten, kabeldoorvoeren en cable-grips. In de tafels worden opbouw- of onderbouwmodules gemonteerd. De stekkerdozen zijn eenvoudig naar wens samen te stellen met stroomaansluitingen, data-aansluitingen en multimedia-aansluitingen. Zijn de tafels naar wens, maar wilt u in rust kunnen vergaderen? Of is uw werkplek op dit moment te luidruchtig door bellende mensen of een draaiende printer? Bij Bowerkt kunt u ook de akoestiek op kantoor verbeteren door het gebruik van diverse akoestische oplossingen. 

Met een gedegen ontwerpplan kunt u uw akoestiek verbeteren op kantoor

Heeft u een nieuw kantoorpand? Of bent u de huidige indeling van uw werkvloer beu? Wat uw situatie ook is, u schakelt Bowerkt in voor het ontwerp en de uitvoering van een kantoorinrichting. Gezamenlijk bekijkt men met u hoe ze bijvoorbeeld de akoestiek voor u kunnen verbeteren op kantoor. Daarnaast kan er met u ook gekeken worden naar het meubilair. Ziet uw kantoor er momenteel erg rommelig uit door losse kabels op de bureautafels en vloer? Een opgeruimd kantoor heeft u dankzij kabelmanagement. Uw werkplek is werkelijk waar om door een ringetje te halen dankzij het nieuwe ontwerp. 

Last Updated on: maart 29th, 2018 at 6:54 am, by


Written by