Bent u opzoek naar linnen gordijnen op maat? Lees dan onze blog


Posted On jun 13 2019 by

Bent u op zoek naar linnen gordijnen? Dit zijn de mogelijkheden

Met Linnen gordijnen brengt u sfeer aan in elke ruimte. Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees dan deze blog. 

Veel verschillende kleuren linnen gordijnen

Wilt u graag juist warmte en sfeer toevoegen aan uw interieur? Overweeg dan linnen gordijnen in de kleur wengé. Deze aardse en diepe kleur kent vele prachtige nuances.

Linnen: een stijlvol natuurproduct

Linnen wordt op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd, waardoor het product erg duurzaam is. De stof linnen heeft nog meer bijzondere eigenschappen namelijk dat het sterk en kleurvast is. Bovendien kan de stof 20 procent van het eigen gewicht absorberen aan vocht, terwijl het fris en droog blijft aanvoelen.

Voering en afwerking

Onze linnen gordijnen worden niet alleen gratis op maat gemaakt, maar ook helemaal gratis gevoerd. Het voeren van gordijnen heeft een aantal voordelen. Zo beschermt u de linnen gordijnen tegen het zonlicht en behouden ze daardoor beter hun kleur. Daarnaast geeft de voering de gordijnen extra volume waardoor ze mooier vallen en het stoere effect van linnen wordt versterkt.

Linnen gordijnen zijn niet voor niets zo populair. De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Linnen gordijnen maken het helemaal af. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze inmeet- en montageservice? Neem dan vooral contact met ons op.

https://www.gegrond.nl/

Last Updated on: juni 13th, 2019 at 7:37 am, by


Written by