Verbeter uw klantinteractie voor hogere klanttevredenheid


Posted On jul 6 2020 by

Wilt u uw klantinteractie verbeteren, bijvoorbeeld door een chatfunctie aan uw website toe te voegen? Dan kunt u daar waarschijnlijk wel wat hulp bij gebruiken. U wilt natuurlijk dat uw klanten een zo soepel mogelijke ervaring hebben op uw website, want dit zorgt voor een hogere klanttevredenheid. Wanneer uw klanten tevreden zijn, zullen ze eerder overgaan tot conversies op uw website. Het is de investering dus zeker waard om uw klantinteractie te laten optimaliseren door een expert als Eerstestap. Dit bedrijf kan bijvoorbeeld een chatbot voor u maken, zodat de chatfunctie van uw website 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar is. Dat scheelt u bovendien veel mankracht, omdat de routinematige taken van uw medewerkers worden overgenomen.

Test de chatbot uit in een pilot voordat u deze opschaalt

Om uw klantinteractie en de chatfunctie op uw website te verbeteren, zal Eerstestap eerst de klantreis in kaart brengen die klanten op uw website doorlopen. Vervolgens wordt een plan opgesteld om de klantgerichtheid van uw website te optimaliseren. Hier kunnen allerlei verbeterpunten uitkomen, waar het instellen van een chatbot één van kan zijn. Uiteraard wilt u wel zeker weten dat de chatbot goed functioneert. Daarom biedt dit bedrijf u de mogelijkheid om te starten met een pilot. Op die manier kunt u de verbeterde chatfunctie op uw website eerst uittesten en kan deze nog verder verbeterd worden voordat de functie wordt opgeschaald.

Profiteer van de vele voordelen

Er zijn verschillende voordelen aan het verbeteren van de chatfunctie op uw website met een chatrobot. Zo zorgt het niet alleen voor soepeler verlopende klantinteractie, maar kunt u hiermee ook eenvoudige en complexe klantprocessen optimaliseren. Daarnaast kunt u de chatbot goed monitoren dankzij het audittrail. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Eerstestap biedt om uw klantinteractie te verbeteren? Neem dan contact met hen op voor meer informatie.

Last Updated on: augustus 27th, 2020 at 9:43 am, by


Written by