Bespaar op de kosten voor het verwarmen van uw woning


Posted On apr 20 2018 by

Iedereen wil besparen op de energiekosten voor zijn of haar woning. Dan is een goede isolatie belangrijk, bijvoorbeeld door het plaatsen van gevelbekleding met steenstrips. Dit heeft namelijk als voordeel dat het uw woning beschermt tegen weersinvloeden en omgevingsfactoren, maar ook tegen kou en warmte. Zo ontsnapt warme lucht in de winter minder snel uit uw woning en blijft koelte in de zomer juist langer hangen. Op die manier hoeft u minder te stoken. De installatie van gevelbekleding met steenstrips van bijvoorbeeld Isoklinker Nederland is niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens zeer goed voor de portemonnee!

Thermosteen gevelbekleding met steenstrips: wat is dat?

Kent u de Thermosteen gevelbekleding met isolerende steenstrips al? Deze gevelbekleding wordt veel gebruikt voor de gevels van woningen, bedrijven en openbare gebouwen in de gehele Benelux. Het is duurzaam én het integreert stenen en isolatie in één systeem. Thermosteen gevelbekleding is gemaakt van de beste materialen en het is licht van gewicht, waardoor maximale isolatie en een mooie uitstraling wordt gerealiseerd. Een aanpassing van fundatie is bijna nooit nodig! Natuurlijk wilt u deze gevelbekleding met steenstrips wel laten leveren door een echte specialist. Isoklinker Nederland is sinds 1999 leverancier van Thermosteen. Gezonder wonen met de hulp van Isoklinker Nederland kan dus altijd.

Waarom kiezen voor gevelbekleding met steenstrips?

Wat zijn de voordelen van een gevelbekleding met steenstrips? De specialist in isolerende gevelbekleding, Isoklinker Nederland, vertelt u er graag alles over. Er zijn namelijk veel voordelen te benoemen. Zo beschermt u allereerst buitenwanden van woningen en gebouwen tegen weersinvloeden als regen en wind. Ook biedt gevelbekleding bescherming tegen omgevingsfactoren, zoals lawaai. Daarnaast blijven woningen in de winter warm en in de zomer juist lekker koel. Met gevelbekleding met steenstrips bespaart u tot slot enorm op uw stookkosten, want schommelingen in temperatuur komen steeds minder voor. Op die manier draagt u met de juiste gevelbekleding zelfs een steentje bij aan het milieu.

Last Updated on: april 20th, 2018 at 9:24 am, by


Written by