Gegrond
Image default
Woning en Tuin

Voorbeelden van populaire muurstickers

In steeds meer woonkamers zie je muurstickers en ook wanneer je verder door woonhuizen loopt zul je in slaapkamers, keukens, bijkeukens en in toiletten muurstickers tegenkomen. Het is een populaire decoratietrend en het is niet onlogisch dat het een trend is geworden, want muurstickers fleuren een woonkamer op en brengen sfeer in een kamer. Het is niet zo dat muurstickers alleen voor sfeer zorgen, maar het is wel zo dat ze bijdrage aan een leuke sfeer in huis.

Originele muurstickers

Er zijn vele vele originele muurstickers verkrijgbaar. Zo zijn er muurstickers met daarop regels van het huis. Uiteraard is dit met een knipoog bedacht, maar het is een originele manier van decoreren. Inspirerende quotes van bekende en minder mensen doen het qua populariteit ook goed. Een quote op de muur is niet alleen mooi, maar je kan er ook echt door geïnspireerd raken. Het kan je net dat zetje geven om toch nog voor die ene toets te leren of om alsnog een uurtje door te gaan om een deadline te halen. Het zijn soms de kleine dingen die het doen en daarom zijn inspirerende quotes op de muur een goed idee.

Muurstickers naar eigen wens

In plaats van een standaard quote kun je ook zelf een lijfspreuk verzinnen. Door zelf iets te verzinnen heb je een eigen spreuk die je nergens zult aantreffen. Populaire stickers zijn dieren muurstickers. Denk aan vogels of bomen die je hiermee in huis kunt halen. Je kunt zo een aparte sfeer in je huis creëren.

http://www.stickerparadijs.nl